Привечер – идеалното време за тиймбилдинг

Публикувано на 28.10.2023 г. от Johnny Machiels

Какво да бъде то? Игра за ориентиране с GPS в града? Спортен лагер с много отбори или просто игри на плажа? Време е за годишния тиймбилдинг и трябва да изберете програма от огромния брой възможности. Коя е най-подходяща за служителите Ви? Какво биха харесали всички? Опитайте вечерна игра! Все пак вечерните събития са винаги популярни. Имате всичко и всички под един покрив. Хората имат време да разговарят и да се опознават, пък и, честно казано, са гладни. С едно вечерно събитие обаче ще получат много повече от пълен стомах.

Идеалният завършек на деня

След натоварен ден, пълен със срещи и проекти, няма нищо по-хубаво от това да се отпуснете и да не мислите за работа. Така ще се презаредите и на следващата сутрин ще сте готови за новия работен ден. Идеалният начин да се разтоварите и да съберете нови сили е с приятно вечерно занимание. Всички не просто ще се наслаждават на вкусната храна, но и ще се забавляват. Нашата програма за разкриване на криминална загадка CSI, по подобие на световноизвестната игра Cluedo, ще превърне Вашето вечерно мероприятие в идеалната тиймбилдинг активност.

Прекрасна вечер за всички

Някои хора обичат да решават математически уравнения, други – да тестват организационните си умения, а трети са добри в разкриването на загадки. Всички тези способности са нужни по време на вечерните предизвикателства, които организираме за Вас. Ще забележите също, че няма физически упражнения – дори и колегите Ви, които не обичат особено да се движат и спортуват, ще могат да се забавляват цяла вечер. С широката гама от различни видове игри на Catalyst винаги има поне една, която безпроблемно отговаря на интересите на Вашата компания и персонал. Единственото Ви затруднение ще е да намерите служител, който не харесва заниманието!

Адаптиране към Вашите нужди и желания

Много наши игри могат да бъдат напълно персонализирани. Вижте например Push It! При нея участниците използват айпади, за да отговарят на въпроси и да изпълняват различни задачи. Ние я приспособяваме към Вашата компания и екип, за да създадем забавно и смешно преживяване. Колегите Ви ще питат как Георги пак сгреши цифрите за тримесечието или ще разгадават мистерията кой удари колата на паркинга. Можете дори да свържете играта със среща или проект. Просто се уверете, че всички ще разберат за какво става дума.

Няма достатъчно време

Няма нещо по-непредвидимо от работния ден. Често срещите се проточват извънредно. А и колко често установявате, че за проектите Ви ще трябва повече време от първоначално планираното? Възможно е в деня на събитието да се провежда среща, която да продължи до вечерта. За щастие, не трябва изобщо да се тревожите за това. А ако пристигнете с час по-късно за събитието? Започваме, когато сте готови. Изгубеното време лесно се компенсира с планираните паузи между игрите.

Виждате колегите си в различна светлина

Поне така се случва често, когато истински се опознавате извън работното място. Мениджърът на отдел човешки ресурси се оказва страхотен човек извън работа, а разбирате, че Иван от финансовия отдел е факир на въпросите от шоубизнеса. Едно вечерно събитие е идеалният начин да видите колегите си в различна светлина. Това не само благоприятства работната атмосфера, но и Ви помага да се уважавате. А и кой знае, може да се изгради истинско приятелство между колеги, които преди не са знаели почти нищо един за друг.

Johnny Machiels

Управляващ партньор в Event Masters

Johnny Machiels е управляващ партньор в Event Masters с 23 години опит в тиймбилдинга, обученията, събитията и управлението на екипи.

Всички статии

Препоръчваме Ви да прочетете