Office Products Depot Boom Time - Office Products Depot

Програмата Boom Time

Публикувано на 3.05.2015 г.

Сто и двадесет служители на Office Products Depot от цяла Нова Зеландия взеха участие в наскоро проведената национална конференция на фирмата в Тринити Уорф, Торанга, на северния остров на Нова Зеландия. Организаторите на събитието избраха Team Up Events да проведе айсбрейкъра на Catalyst Global – Boom Time за откриване на конференцията по подобаващ начин.

Какво се случи?

В програмата Boom Time за по-малко от 20 минути участниците усвояват и изпълняват завършено музикално произведение. Като подготвително упражнение за предстоящото предизвикателство и въоръжени с музикални тубуси, делегатите участваха в подгряваща игра под ръководството на главния водещ на Team Up Events.

След като се запознаха с целите на предизвикателството, участниците се потопиха в процес на героични упражнения, които да развият техните умения за ритъм и музика.

После, след угасването на светлините, делегатите изпълниха заедно аранжирана версия на парчето "I got a feeling" на Black Eyed Peas Резултатите бяха невероятни! Упражнението, което започна като музикален дисонанс се превърна в завършено хармонично музикално произведение.

Вдъхновени и въодушевени по този начин участниците бяха готови да се включат в националната конференция с чувство за единение от това, което бяха постигнали заедно.

Разберете повечекак да използвате Boom Time като игра за откриване на конференция, като айсбрейкър или енърджайзър за следващото Ви събитие.

Всички истории от клиенти