Boom Time

Музикален айсбрейкър за впечатляващи събития

20 - 45 минути
На закрито
Сътрудничество
20 - Неограничен

Описание на програмата

Музикалните тиймбилдинг програми от много години присъстват в нашето портфолио. Boom Time е уникален енърджайзър, в синхрон с дигиталните технологии и с гарантиран резултат.

Почувствайте ритъма с телата си, когато екипът се обедини в мощно звучене, което вдига адреналина.

Въоръжени с музикални тубуси, участниците изпълняват музика и ритъм. Заразителната игра превръща всяка група в пъстър, шумен оркестър. Всеки се включва с ентусиазъм.

Високотехнологичен визуален интерфейс

На базата на опита, който имаме в организирането на музикални тиймбилдинг събития, създадохме високо технологичен визуален интерфейс за играта, който води участниците в изпълнението на избраното музикално парче.

По време на Boom Time различни по цвят музикални ленти вървят на голям екран и така управляват общия синхрон в създаването на музика. Работейки съвместно, участниците следят кога трябва да се включат индивидуално. С напредването на играта темпото и сложността нарастват. Лентите се движат по-бързо, а екипът реагира мигновено и набляга на ритъма до достигането на вдъхновяващо кресчендо!

Boom Time превръща всяка зала в истински концертен подиум, а участниците дават всичко от себе си. Създава се неповторимо усещане за синхрон и взаимодействие.

Boom Time е завладяващ начин да осигурите забавление и да освободите колегите от стреса и напрежението. Boom Time е ново поколение енърджайзър, подходящ за всяко корпоративно събитие.

Резултати за развитието на екипа

Играта Boom Time има доказан успех навсякъде по света като активност, която загрява конференции, повишава емоциите и създава чувство на единство в екипа. Изисква както участие от всеки поотделно, така и общо взаимодействие , провокира откритост и сътрудничество. Boom Time е невероятна възможност за хората да се освободят от стреса и да се забавляват.

Препоръки от клиенти

Нещо, което започна като какафония, се превърна в цялостно, синхронизирано музикално произведение. Развълнуваните и въодушевени участници пристъпиха към своята национална конференция с чувство на единство благодарение на това, което бяха постигнали заедно!

Office Depot

Contact Us