Big Picture

Страхотно произведение на изкуството, създадено от целия екип

1 - 3 часа
На закрито и на открито
Сътрудничество
12 - Неограничен

Описание на програмата

Осмислянето на взаимовръзките между екипите и хората в тях и нагласата за общ напредък на всички гарантират постигането на резултати за цялата организация. Голямата картина е метафора на успешната работа във всички звена на компанията едновременно. Програмата The Big Picture подчертава значението на екипната работа, сътрудничеството и комуникацията. В рамките на тиймбилдинга това се случва в процеса на създаване на един истински шедьовър с внушителни размери.

В началото на играта участниците се разделят на малки екипи, които рисуват една или няколко отделни картини, елементи на голямото произведение. Благодарение на интелигентната схема, която е заложена в програмата, екипите са поставени в ситуация, в която незбежно си сътрудничат и постоянно общуват помежду си.

Участниците осъзнават, че успехът зависи от своевременния напредък на всички останали, защото сътрудничеството и постоянната целеносочена комуникация са в основата на постигането на общи резултати. Добре свършената работа от всеки екип върви паралелно с внимание към "голямата картина" на дейностите в другите екипи. Визията на вашата Голяма картина е вдъхновена от фирмения бранд, посланията към служителите, корпоративните ценности, темата на срещата, целите на събитието; може да бъде и репродукция на известно произведение на изкуството.

Кулминационната точка на тиймбилдинг програмата The Big Picture е тържественото представяне на произведението пред участниците, когато всички виждат Големия общ резултат от своите усилия. Настъпва неизбежният "уау момент", в който всички са емоционално убедени колко впечатляващи са резултатите, когато всички работят в синхрон и комуникират ефективно. Шедьовърът на Вашия екип може да се постави в офиса и да служи като постоянно напомняне за невероятните възможности на екипната работа.

Като екстра е възможно да се изработи и уникално триизмерно изображение.

Резултати за развитието на екипа

Преди провеждането на тиймбилдинга нашите графичните дизайнери създават визия на картина, която отразява целите, ценностите и важните послания на Вашата фирма. В деня на събитието екипът пресъздава това оригинално произведение в огромен размер и визуализира бъдещето. Амбициозна като мащаб и със зрелищен финал, The Big Picture е златна възможност да помогнете на служителите да осъзнаят степента на важност на ключовите фактори за успеха.

От времето на създаването на играта преди 20 години до сега, The Big Picture е усъвършенствана така, че да осигурява множество нива на комуникация между екипите. Това я превръща в отлично и безотказно средство за постигане на лично прозрение у всеки участник: как взаимодействието, общуването и отворената рамка в мисленето дават забележителни резултати. Шедьовърът, създаден от екипа, и финалът на играта са отлична основа за пълноценен дебриф. The Big Picture има дълготраен постсъбитиен ефект за нагласите на служителите.

Идеи за корпоративна социална отговорност

Благодарение на своята интелигентна и многопластова основа, The Big Picture има успех в различни формати събития. Няма ограничение в приложението на програмата. Освен като класическа форма на тиймбилдинг, The Big Picture се използва в корпоративни събития, срещи с партньори, комуникационни кампании, дори и в дейности, свързани с корпоративна социална отговорност.

Препоръки от клиенти

Все още живеем с прекрасните спомени от организираната от Вас програма The Big Pictute. От колегите си чувам само положителни отзиви. Всичко беше великолепно! Вече препоръчвам The Big Picture на всички свои познати. Благодаря Ви!

Andis Zalpēteris
Latvian State Forests

together apartОт разстояние - Хибридно - От различни локации

Тази тиймбилдинг дейност е предназначена за екипи на живо, отдалечени, хибридни и такива на различни места. Ако вашият екип работи от вкъщи, в различни регионални офиси или в различни държави, попитайте ни за отдалечената или хибридната версия на тази дейност. Свържете се, за да разберете как можем да персонализираме това изживяване за вашия екип.

Contact Us