Big Picture

Страхотно произведение на изкуството, създадено от целия екип

1 - 3 часа
На закрито и на открито
Сътрудничество
12 - Неограничен

Описание на програмата

Осмислянето на взаимовръзките между екипите и хората в тях и нагласата за общ напредък на всички гарантират постигането на резултати за цялата организация. Голямата картина е метафора на успешната работа във всички звена на компанията едновременно. Програмата The Big Picture подчертава значението на екипната работа, сътрудничеството и комуникацията. В рамките на тиймбилдинга това се случва в процеса на създаване на един истински шедьовър с внушителни размери.

В началото на играта участниците се разделят на малки екипи, които рисуват една или няколко отделни картини, елементи на голямото произведение. Благодарение на интелигентната схема, която е заложена в програмата, екипите са поставени в ситуация, в която незбежно си сътрудничат и постоянно общуват помежду си.

Участниците осъзнават, че успехът зависи от своевременния напредък на всички останали, защото сътрудничеството и постоянната целеносочена комуникация са в основата на постигането на общи резултати. Добре свършената работа от всеки екип върви паралелно с внимание към "голямата картина" на дейностите в другите екипи. Визията на вашата Голяма картина е вдъхновена от фирмения бранд, посланията към служителите, корпоративните ценности, темата на срещата, целите на събитието; може да бъде и репродукция на известно произведение на изкуството.

Кулминационната точка на тиймбилдинг програмата The Big Picture е тържественото представяне на произведението пред участниците, когато всички виждат Големия общ резултат от своите усилия. Настъпва неизбежният "уау момент", в който всички са емоционално убедени колко впечатляващи са резултатите, когато всички работят в синхрон и комуникират ефективно. Шедьовърът на Вашия екип може да се постави в офиса и да служи като постоянно напомняне за невероятните възможности на екипната работа.

Като екстра е възможно да се изработи и уникално триизмерно изображение.

Резултати за развитието на екипа

Преди провеждането на тиймбилдинга нашите графичните дизайнери създават визия на картина, която отразява целите, ценностите и важните послания на Вашата фирма. В деня на събитието екипът пресъздава това оригинално произведение в огромен размер и визуализира бъдещето. Амбициозна като мащаб и със зрелищен финал, The Big Picture е златна възможност да помогнете на служителите да осъзнаят степента на важност на ключовите фактори за успеха.

От времето на създаването на играта преди 20 години до сега, The Big Picture е усъвършенствана така, че да осигурява множество нива на комуникация между екипите. Това я превръща в отлично и безотказно средство за постигане на лично прозрение у всеки участник: как взаимодействието, общуването и отворената рамка в мисленето дават забележителни резултати. Шедьовърът, създаден от екипа, и финалът на играта са отлична основа за пълноценен дебриф. The Big Picture има дълготраен постсъбитиен ефект за нагласите на служителите.

Идеи за корпоративна социална отговорност

Благодарение на своята интелигентна и многопластова основа, The Big Picture има успех в различни формати събития. Няма ограничение в приложението на програмата. Освен като класическа форма на тиймбилдинг, The Big Picture се използва в корпоративни събития, срещи с партньори, комуникационни кампании, дори и в дейности, свързани с корпоративна социална отговорност.

Related Testimonial

Благодарности за това, че превърнахте една група от много подозрителни и цинично настроени хора в ентусиазиран и вдъхновен екип ... ефектът от The Big Picture върху цялата компания е поразителен. Хората все още не вярват, че са участвали в създаването на шедьовъра, който сега стои в Атриума. Вълнението от деня все още се усеща в сградата и повдига духа на всички. Невероятни сте!

Contact Us