Ден на играта в Бразилия с Bot Creation

Публикувано на 23.09.2018 г. от Alain Segers

Bot Creations бе представена по време на третото издание на Game Day, безплатно събитие за тестване на игри, организирано от Conquistar - Catalyst Бразилия, член на Integração Group. Бяха представени три нови програми по време на Game Day събитието през май месец, една, от които беше Bot Creation.

Bot Creations at Game Day

Bot Creation е тиймнбилдинг игра, в която екипите проектират и сглобяват робот. За да бъде успешно създаването на роботите, те трябва да са така проектирани, че да могат да изпълнят конкретни задачи в края на програмата, състезавайки се с роботите на другите екипи.

Новата програма Bot Creation е създадена на базата на Дизайнерското мислене и учи екипите да проектират с конкретна цел. Какви части трябва да използваме, за да накараме бота да върши задачата? С ограничени ресурси екипите са предизвикани да прилагат пестеливи иновации за изпълнение на задачата. Тъй като роботът трябва да бъде тестван и модифициран, за да се получи добър краен резултат, уменията за съвместно подобряване на процесите се развиват в екипите.

Game Day Brazil

Bot Creators е програма, която може да бъде модифицирана според конкретните нужди от обучение на екипите. Например предизвикателства за сътрудничество, в които всички ботове трябва да работят заедно, за да се справят с конкурентни задачи. Вземете за пример бойното изкуство сумо: нокаут на ринга. Днешните сумисти са пъркави и гъвкави за разлика от предшествениците си, които са по -едри и по - тромави. По същият начин един съвременен малък и бърз робот има по-големи шансове да стане победител.

Bot Creations at Game Day

По време на Game Day последното предизвикателство за Bot Creators беше състезание на пътека с препятствия. Отново не беше необходима само скорост. Сръчността и лекотата на движенията по препятствията се оказаха важна дизайнерска характеристика. Участниците в Game Day приветстваха Bot Creations като продукт на деня. Това е ангажираща и приятна тиймбилдинг дейност, която предизвиква ефективната комуникация, добра екипна динамика и иновативното мислене - всички те са много важни за съвременните екипи.

Всички истории от клиенти