Bot Creation

Бъдете иновативни и създайте робот сами.

2 - 3 часа
На закрито и на открито
Съревнование и сътрудничество
6 - Неограничен

Описание на програмата

Bot Creation е иновативна тиймбилдинг програма, в която участниците проектират и създават робот от множество налични части. Роботът трябва да извърши конкретна задача. Екипите получават наръч от задачи, състезателни и колаборативни, които роботът трябва да изпълни. Участниците проектират робота, като ползват от наличните материали, които са им нужни за конкретната функция, която роботът ще изпълнява. Екипите решават какъв двигател ще им е нужен, какво шаси и какви електрически и електронни части. Когато сглобят робота, екипите проверяват дали той е добре направен и може да изпълни задачата си. След това всички се събират и представят своя робот пред останалите.

Резултати за развитието на екипа

Bot Creation развива умения за дискусии, планиране и взимане на решения, тъй като всеки екип започва със създаването на творческа идея. Творческото мислене и управление на ресурсите са важни, когато екипите определят каква ще е функцията на техния робот. Чрез създаването и след това изпробването, екипите се учат да използват логическо и съзидателно мислене , за да подобрят основните качества на робота. Крайният резултат е свидетелство за успешни иновации, креативност и най-вече ефективна динамика в екипа.

Related Testimonial

Bot Creation е игра, свързана с настоящия момент - страхотна динамиката на групата , добра комуникация и идентифицирахме таланта на всеки човек в различните етапи от играта. Много ми хареса.