Google Япония се развихрят в програмата Flat Out

Публикувано на 16.01.2015 г.

В Токио служители на Google Япония участваха в тиймбилдинг събитието Flat Out F1, водено от местния партньор на Catalyst Global, Work Happiness Japan. За време, по-малко от два часа екипите имаха за задача да направят копия на болиди за Формула 1 и да се състезават с тях.

Участниците се разделиха на три отбора, които да се състезават помежду си в построяването на болиди за Формула 1 от картон, в брандирането на возилата и в скоростно състезание с тях. 

С помощта на конструкторски планове, инструменти и инструкции за сглобяване, всеки отбор положи усилия за разработването на стратегия за екипна работа по построяването на състезателен болид в действителни размери. След това болидите бяха брандирани и готови за голямото състезание!

Отборите подредиха болидите на стартовата линия, знамето се размаха и състезанието започна. Участниците бутаха колите си напред и обратно  по правата писта. Кой побеждава се разбра чак в последните мигове на надпреварата, на фона на възторжените викове и аплодисменти на публиката. Отборите се поздравиха един друг за изработените  автомобили и обсъдиха кои са печелившите стратегии, които гарантират победата. 

Свържете се нас, за да разберете как можем да организираме  програмата  Flat Out F1 на следващата Ви конференция или фирмено тиймбилдинг събитие.

Всички истории от клиенти