Metso-усмивка с Corporate Bodybuilding

Публикувано на 22.05.2015 г.

Търсихме екипно занимание, което да даде възможност на участниците да се опознаят, да действат заедно и самите те да се удивят от случващото се. Seikkailu предложи Corporate Bodybuilding.

Освен това искахме играта да е истински завладяваща, но без тежка физическа активност. Когато от Seikkailu предложиха Corporate Bodybuilding сред няколко други програми, тази веднага ми стана любима и много се радвам, че се спряхме точно на нея. Сътрудниците на Seikkailu дадоха всичко от себе си, за да направят логото на Metso идеално, дори когато броят на участниците намаля. Те намериха точното място за снимане, правилните нюанси за логото, снабдиха ни с тениски в тези цветове и се съобразиха дори със слънчевата светлина и сенките.

Как протече заниманието се оказа изненада дори за мен, което беше много приятно от организаторска гледна точка. Всички си изкарахме превъзходно! Музиката, танците и малките, забавни неща за повдигане на духа не се виждат във видеото, но изиграха важна роля за успеха на играта. Metso-усмивката все още е на лицата на всички ни. Допълнителен плюс е, че сега разполагаме с фантастично видео за вътрефирмена употреба. Огромно БЛАГОДАРЯ за прекрасното сътрудничество! Няма да се поколебая да Ви препоръчам на всеки.

Всички истории от клиенти