Corporate Bodybuilding

Всеки е важен в създаването на общо послание.

30 минути - 1 час
На открито
Сътрудничество
20 - Неограничен

Описание на програмата

Покажете на колегите си уникалната роля, която имат в голямата картина на фирмата.

Задачата е да се изобрази името или логото на компанията, като всяка буква се изписва с подредени човешки фигури. След като всички са по местата си, произведението се заснема - като снимка или видео. Това е въздействащ и траен спомен от вълнуващо събитие, в което звездите са самите участници.

Резултати за развитието на екипа

Всеки човек има принос за начина, по който работи компанията, как се възприема тя и колко успешна може да бъде. Чрез това реалистично и забавно тиймбилдинг преживяване всеки отделен участник осъзнава уникалната си роля и важност в структурата на организацията.

physical distancing

Физическа Дистанция

Тази тиймбилдинг активност може да бъде пригодена така, че да се придържа към указанията за физическо дистанциране. Ние модифицираме програмата, за да избегнем материали, които се предават между участниците. Избягва се всичко, до което човек обикновено се приближава! Нашите квалифицирани фасилитатори ще насочват участниците през цялото преживяване, като гарантират, че освен спазването на протокола за социално дистанциране, всеки участник е ангажиран и се наслаждава на приятно екипно преживяване. Свържете се с нас, за да разберете как можем да персонализираме това изживяване и да спазим нужната физическа дистанция между участниците.

Related Testimonial

Обратна връзка за ивента и постигнатите реултати - видеото - може да се каже с една дума, успех! Ще използваме видеото си за няколко години напред. Вашата програма и резултатите от нея бяха чудесни!

Contact Us