Екипи отбелязват китайската Нова година

Публикувано на 8.02.2018 г.

Като част от празненствата за китайската Нова година, снабдителите на водещата европейска компания за търговия със стоки за дома Kingfisher възложиха на Team Building Asia да организира тематичен празничен тиймбилдинг. Идеалният избор беше изпълнената с творчество, музика и танци игра Dragon Squad!

Служителите на KSO Хонконг се разделиха на 12 отбора и с ентусиазъм се заеха да измислят, изработят и украсят огромен дракон, на който след това да вдъхнат живот с енергичен и символичен драконов танц за късмет и благоденствие през идната година.

dragon dance hong kong kso

След кратко запознаване с важната роля на дракона в азиатската култура, участниците започнаха да сглобяват главата и опашката на грамадното същество. Добавиха очи, мигли, зъби и подвижна челюст, а след това изрисуваха, оцветиха и придадоха индивидуален характер на митичното създание.

Представители на всеки отбор бяха отговорни за избора на музика и хореографията, а екипите се упражняваха да изпълняват танца в синхрон. Накрая бяха връчени награди за най-добро отборно изпълнение и най-красив дракон.

Dragon Squad е отлична творческа тиймбилдинг игра, която заинтригува всички участници и ги учи да работят в синхрон.

Valerie Cussenot, Генерален директор на KSO, Хонконг

Всички истории от клиенти