Ръкопляскане със ставане на крака

Публикувано на 12.11.2013 г.

Предисторията

По собствените им думи, Deloitte са марката, под която десетки хиляди отдадени на работата си професионалисти от независими дружества по целия свят си сътрудничат в предоставянето на одитни, консултантски и финансови услуги, управление на риска и данъчни услуги на избрани клиенти. Една от Големите 4 компании за професионални финансови услуги, Deloitte привлича най-търсените професионалисти в света и продължава своя възход.

egi:live communication е специализирана в организирането на стратегически събития по поръчка за лидери на глобални компании. Със своя 20-годишен опит, egi:live communication помагат на амбициозни, мултинационални компании в постигането на изключителен и устойчив растеж чрез създаване на среда, в която висшите мениджъри да споделят стратегически знания и идеи за бъдещо развитие.

Изборът на Catalyst и програмата Orchestrate!

egi:live, заедно с Deloitte, се свързаха с Catalyst в търсене на събитие на живо, с което да се открие Конференцията на старшите партньори на Deloitte. Събитието трябваше да отразява ключовите ценности на Deloitte и да подчертава конструктивната нагласата на компанията

Идеалното решение бе поръчкова, уникална и изненадваща версия на програмата Orchestrate!

На самия ден

Вечерта преди деня на стартирането на Конференцията на старшите партньори, 50 доброволци от Deloitteпристигнаха в хотела и бяха поканени на изненадващ брифинг. Без и най-малка представа какво им предстои, участниците се събраха в бара. В съседното помещение ги чакаха група професионални музиканти и 50 музикални инструмента.

Вратите се отвориха и диригентът обяви, че утре доброволците ще открият Конференцията на старшите партньори със симфоничен концерт, в който музикантите ще бъдат самите те.

С помощта на нашия изпитан формат Orchestrate!! доброволците работиха здраво през следващите два часа за постигането на съвършен краен резултат. По време на трансформацията на участниците от прохождащи таланти до истински музиканти в симфоничен оркестър, хората на egi:live бяха постоянно наоколо с камера и микрофон в ръка, за да запечатат емоциите на доброволците на лента и да запишат кратки интервюта от центъра на събитието.

След последна генерална репетиция на другия ден сутринта, всичко бе готово. Делегатите на конференцията заеха местата си в залата. За начало бе показано видео, в което се разказваше за предизвикателството пред доброволците-музиканти. След това оркестърът бе приветстван на сцената. В залата настъпи тишина и диригентът повдигна палката. Пред 700 човека – и то техните шефове! - доброволците свириха безупречно, а публиката стана да ги аплодира на крака.

Възвръщаемост на инвестициите

Програмата Orchestrate!! показа по невероятен начин постиженията, успеха и конструктивната нагласа на хората от Deloitte.

Събитието бе един празник на успеха и помогна да се създаде интригуващо и свежо преживяване.

Благодарим ви за бляскавото откриване на мероприятието – сигурен съм, че видяхте колко възхитени бяха Deloitte. Със сигурност мога да кача, че никога преди това не съм бил свидетел на ръкопляскане със ставане на крака от тази публика.

Deloitte и egi:live communication

Научете повече за Orchestrate!

Всички истории от клиенти