meditainment at royal bank of scotland

Кралската банка на Шотландия отделя време за релаксация

Публикувано на 17.05.2018 г.

За конференцията си служителите на Кралската банка на Шотландия търсеха програма, насочена към намаляване и справяне със стреса. Искаха позитивно и вдъхновяващо споделено преживяване, което фокусира съзнанието и обединява хората. Идеалният избор беше 30-минутната медитативна програма Meditainment, разработена от Catalyst Global в сътрудничество с лидерите в бранша Wellmind Media.

В международния конферентен център в Бирмингам търговските директори на Кралската банка на Шотландия влязоха в затъмнена конферентна зала, където на голям екран бяха пуснати медитативни клипове. Когато всички седнаха и звукът и картината спряха, на сцената излезе Ollie, фасилитаторът на Orangeworks, и изпълни с участниците серия от леки и забавни разтегателни упражнения. След това ги помоли да вземат в ръце светещите стикове за гласуване. Вниманието се насочи към екрана, на който групата видя 16 медитативни дестинации, от които трябваше да избере само една. Всички единодушно се спряха на създадената за самомотивация програма Mountain Refuge.

По време на медитацията делегатите бяха помолени да затворят очи, да се облегнат назад и да се отпуснат. Успокояващи звуци изпълниха залата, а хората релаксираха и се наслаждаваха. В паузата между мелодиите наставаше пълна тишина. В края на програмата Meditainment всички бяха с отпочинало и изчистено съзнание и открито разговаряха за това споделено преживяване. Чувстваха се освежени и готови пълноценно да участват в следващите задачи на конференцията.

Всички истории от клиенти