Meditainment LIVE!

Аудио - визуално изживяване за фокусиране на ума.

30 - 40 минути
На закрито
Сътрудничество
3 - 100

Описание на програмата

Meditainment LIVE! е групово медитативно аудио- визуално изживяване, водено от фасилитатор онлайн. Meditainment LIVE! използва утвърдени техники за медитация и визуализация, водещи потребителите на въображаеми пътувания до мечтани дестинации, за да изследват и разсъждават върху различни теми за благополучие. С Meditainment всеки може да изпита силата на спокойния си ум за първи път. Не е необходим предишен опит в медитация. Толкова е лесно, колкото да слушате релаксираща история със затворени очи. Уникални, много достъпни и ангажиращи, екскурзоводските пътувания в медитация насърчават по-добро здраве и благополучие. Медитация, която ще ви заведе на различни места!

Какво се случва по време на събитието

След посрещане от водещия, участниците се запознават с 16 дестинации, до които могат да пътуват на медитативно пътешествие. Те включват невероятни места като Тайната градина, Изгубения град, Дълбокия океан, Планинското убежище, Пустинен Оазис и Синята лагуна. Групата гласува, след което се затварят очи и всички се отнасят в пътешествието си..

Резултати за развитието на екипа

Медитирането има много известни психологически ползи, включително намаляване на стреса, релаксация, презареждане, яснота на мислите, както и подобрено настроение и като цяло човек става по-добре подготвен за справяне с възходите и паденията на живота.

Meditainment Библиотека

Защо да не направите това събитие още по-далеч и да осигурите онлайн достъп до Meditainment библиотеката за мащабна и продължаваща инициатива за благополучие на работното си място.

Пожизненият достъп до онлайн библиотека от 34 ръководени медитации може да бъде даден на хора директно чрез уеб-базиран портал за управление и отчитане или от корпоративен интранет. Научете повече от производителите на Meditainment - Wellmind Health.

physical distancing

Физическа Дистанция

Тази тиймбилдинг активност може да бъде пригодена така, че да се придържа към указанията за физическо дистанциране. Ние модифицираме програмата, за да избегнем материали, които се предават между участниците. Избягва се всичко, до което човек обикновено се приближава! Нашите квалифицирани фасилитатори ще насочват участниците през цялото преживяване, като гарантират, че освен спазването на протокола за социално дистанциране, всеки участник е ангажиран и се наслаждава на приятно екипно преживяване. Свържете се с нас, за да разберете как можем да персонализираме това изживяване и да спазим нужната физическа дистанция между участниците.

Related Testimonial

Преживяването беше отпускащо и медитативно. Помогна ни да се фокусираме отново и да извлечем максимума от конференцията. Оказа се много по-ефективно, отколкото очаквахме в началото.

Contact Us