Търговският отдел на HP в хармония с хармоники

Публикувано на 4.07.2017 г.

Информационният технологичен гигант HP откри своята търговска конференция в Бейджинг с уникалната тонизираща игра Harmonica Harmony. Музикалното тиймбилдинг занимание даде енергията, която въздейства на големия екип от 150 делегати, като ги провокира да свирят на хармоника.

Музиката има уникална сила да преобразява личностите и екипите.

Интересна е идеята, че музиката е естествен талант. Вниманието се измества към това как хората да работят в екип и да се учат един от друг, за да създават прекрасна музика.

Започнахме с няколко лесни упражнения за дишане, за да се уверим, че всеки ще се справи безпроблемно с хармониката, без да остава без въздух. След това участниците се запознаха с основните детайли на хармониката и, разчитайки на взаимната си подкрепа, преминаха към по-сложни задачи. След кратка репетиция настъпи кулминацията от всеобщо джем сешън изпълнение, което доведе до завладяваща енергия, нови прозрения и страхотна екипна работа.

Нека Ви предупредим, че тази игра буквално отвява възприеманите ограниченията, ако работите добре в екип, общувате и вярвате, че всичко е възможно.

„Организирал съм много тиймбилдинг активности, но „Harmonica Harmony“ е наистина уникално изживяване. Това е отлична игра за разчупване на ледовете и за тонизиране на голяма група хора. Макар че повечето участници никога не бяха свирили на този инструмент, накрая се представиха като един „оркестър от хармоники“, което показва, че с добра екипна работа се постига голям успех.“

Организатор за HP, Paul Sim, Дизайн и маркетинг Pte Ltd. HP

Всички истории от клиенти