Harmonica Harmony

Джем сешън с хармоники

30 минути - 1.5 часа
На закрито и на открито
Сътрудничество
50 - Неограничен

Описание на програмата

Harmonica Harmony е тонизиращо преживяване, което буквално отвява лошото настоение и ограниченията.

Пресъздавайки звуците на Юга, блус хармониката е много повече от музикален инструмент. Попаднала в точните ръце, този инструмент може да преобрази настоението на делегатите в едно събитие; да премахне границите, да отвори съзнанието и приобщи отделните хора към завладяваща атмосфера.

Harmonica Harmony прави точно това, като кулминацията на играта е общ джем сешън, който се помни за дълго. Изненадващ енерджайзър за конференция, работна среща, семинар. Harmonica Harmony е един майсторски клас, на който преподава „най-забележителният блус изпълнител от своето поколение“. Еди Мартин е известен като един от водещите блус китаристи, вокалисти и изпълнители на хармоника в света. Ако искате да се научите да свирите на блус хармоника, Еди е вашият човек.

Започвайки с упражнения по дишане, Еди представя хармониката пред екипите и след това преминава към основните познания по този инструмент, известен още като блус арфа. Упражнението набира скорост, а делегатите стават все добри. Много от участниците скоро започват да свирят блус като един и да си тактуват в ритъма на движението на товарен влак, който бърза по релсите на юг през делтата на Мисисипи. В края на музикалното приключение екипът е тонизиран и екзалтиран – хората вече могат да свирят блус.

Като сувенир от концерта участниците запазват хармониките, с които са свирили. Инструментите могат да бъдат брандирани с логото на компанията или темата на конференцията.

Резултати за развитието на екипа

Програмата Harmonica Harmony е високоенергийно преживяване, което буквално разбива предразсъдъците и доказва, че с работа в екип, добра комуникация и вяра всичко е възможно. Harmonica Harmony променя екипите като премахва бариерите, отваря умовете и сплотява хората по един уникален, увлекателен и запомнящ се начин.

Препоръки от клиенти

Harmonica Harmony е наистина уникално преживяване. То е идеално за енергизиране на многобройна група хора и доказва как с добра екипна работа се постига голям успех.

Paul Sim, Design & Marketing Pte Ltd
Hewlett-Packard

Contact Us