Екипно събитие в полза на обществото

Публикувано на 27.09.2011 г.

Делегатите на здравна конференция в Hilton направиха 15 отбора и с ентусиазъм приеха предизвикателството да засадят над 130 дървета във внимателно проучени райони на значително разстояние от хотела. Въоръжени с лопатки, лейки и фиданки, екипите се отправиха на мисия да направят нещо добро за общността.

Екипът на Catalyst Teambuilding се постара Tree Mend Us да остави трайна следа. Той посвети много време на преговори с местни представители, за да избере най-подходящата кауза, която клиентите ни директно да подкрепят.

Искрени поздравления за всички участниците и енергията, с която работиха заедно, за да облагородят всички райони за невероятно кратко време. Много от доброволческите организации, на които помогнаха, разполагат с ограничен бюджет, но личната отдаденост на техните членове имаше удивителен ефект върху общността и околната среда. Много училища, общински центрове, граждански асоциации и организации в помощ на бездомни хора изразиха голямата си благодарност за здравата основа, която положихме с тази програма.

С увеличаващото се търсене на тиймбилдинг активности с фокус върху КСО, Catalyst Teambuilding се ангажира да създава все повече нови екипни предизвикателства в помощ на местната общност и природа! Следете новостите в категорията Околна среда и общности.

За повече идеи как бихте могли да помогнете чрез други програми от нашето портфолио, моля вижте:

КСО - Корпоративна социална отговорност

Всички истории от клиенти