Tree-Mend-Us

Засадете дърво

2 - 4 часа
На открито
Сътрудничество
8 - Неограничен

Описание на програмата

Tree Mend Us мотивира хората, като им дава истинското усещане, че правят нещо, което действително си заслужава. Превръщането на заобикалящата ни среда в по-здравословна и по-красива е естествено желание на всеки човек. Tree Mend Us фокусира вниманието на участниците в ползите от вниманието към природата. Tree Mend Us може да се проведе в най-различни варианти. Може да бъде екологичен вариант на търсене на съкровище, може да бъде подарък за колеги или състезание на идеи. Но каквато и да е формата, винаги има видим краен резултат. Участниците посаждат растения на места, където присъствието им ще бъде оценено. И, разбира се, винаги има забавление.

Резултати за развитието на екипа

Екипите трябва заедно да се справят с въпроси и забавни предизвикателства, за да преминат през предварително подготвени локации. Доказано хората се сближават, когато работят за обща социална или екологична кауза. Засаждането на дървета, особено на познати на участниците обществени места, създава траен спомен. Промяната в обкръжаващата ги среда и ги кара да се гордеят със своя позитивен принос. Tree-Mend-Us се отразява прекрасно на здравето и настроението, защото всички излизат навън и се движат активно. Освен това насочват вниманието си към проблемите на околната среда и осъзнават, че всеки голям проект е съвкупност от малки действия.

Идеи за корпоративна социална отговорност

Играта Tree-Mend-Us е разработена специално за корпоративна социална отговорност. Ако искате да видите как други активности могат да се включат в КСО контекст, моля посетете страницата ни за КСО тук, като натиснете бутона долу и прегледате линковете към изброените тиймбилдинг програми.

Разгледайте тиймбилдинг активностите с КСО

Related Testimonial

Търсихме занимание, което да повлияе както на екипа ни, така и на местната общност. Tree Mend Us не само ни позволи да подобрим заобикалящата ни среда, но и оказа невероятен ефект върху участниците. То изискваше ясна комуникация и сътрудничество. Освен това даде възможност на хората взаимно да оценят качествата си и да изградят трайни спомени и връзки.