flat out afloat

Членове на Shangri-La Hotel Group с фокус върху работата в екип

Публикувано на 3.12.2017 г.

Като част от двудневна програма, изпълнителният комитет на Shangri-La Hotel Сингапур участва в играта Flat Out Afloat, организирана от Team Building Asia. Задачата звучеше щуро – по готови планове да се определят, отбележат и изрежат множество части от картон. После да се съединят в двуместна лодка, която не само плава, но и участва в състезания!

Нужна беше отлична работа в екип, за да се разпределят ролите и отговорностите. Конструкцията включваше нос, корпус и кърма, съединени с различни картонени сглобки, а за здравина и издръжливост бяха направени и два триъгълни стрингера.

Когато построи своята лодка, всеки екип я покри с непромокаем найлон. Особено внимание трябваше да се обърне на местата на свързване на корпуса с носа и кърмата и покритието да се стегне достатъчно, за да не предизвиква съпротивление във водата.

Лодките бяха украсени с логото на Shangri-La и с всякакви други творчески надписи и елементи. Последва екипен разбор за ролята на комуникацията, мотивацията, креативното и новаторско мислене. Накрая плавателните съдове бяха занесени до плажа за състезанията!

Проведе се серия от разгорещени надпревари, за да могат всички отбори да се състезават най-малко два пъти. Създадоха се невероятен екипен дух и приятелство, които направиха преживяването истински удовлетворяващо. Печелившите отбори получиха награди.

Flat Out Afloat е удивителна игра! Екипът ни работи сплотено и постигна невероятни резултати!
Michael Cottan, Вицепрезидент на Shangri-La Hotel, Сингапур

Всички истории от клиенти