Flat Out Afloat

Екипите конструират плавателни съдове

1 - 2 часа
На открито
Съревнование
20 - Неограничен

Описание на програмата

Вълнуваща "направи си сам" концепция – да се построи лодка! Екипите са снабдени с някои нестандартни строителни материали, измислят дизайн и обединяват уменията си за построяването на плавателен съд. Участниците бързо откриват как невъзможното става постижимо, когато се включат всички и когато съгласуват действията си. Също така откриват как истинското лидерство и великите идеи често идват от хора, от които това се очаква най-малко. Доказателството за добре свършената работа става на езеро, басейн или в открито море. Участниците влизат във водата, където се провежда състезание, регата, морска битка или истинско приключение за откриване на потънало съкровище.

Резултати за развитието на екипа

Във Flat Out Afloat участниците бързо откриват как невъзможното става постижимо, когато участват всички и съгласуват действията си. Също така откриват как истинското лидерство и добрите идеи често идват от хора, от които това се очаква най-малко.

На първо място, позволете ми да благодаря на Вас и на целия Ви екип за организацията на един наистина забележителен уикенд – от началото до края. От гледна точка на тиймбилдинг активностите, всички мои очаквания, базирани на предишни подобни уикенди, бяха надминати. Екипът ни наистина се сплоти (много хора мислят, че това е непостижим мит, а също се и говори, че подобни уикенди са просто един голям купон). Игрите бяха добре структурирани и организирани, с внимание към всеки един участник, във всяко отношение.

Reckitt Benckiser

Request a Quote