24 hour worldwide go give

Първото в света 24-часово търсене на съкровища

Публикувано на 13.12.2016 г. от Esther Daniel

Програмата Go Give е разработена от Catalyst Global като тиймбилдинг решение, което увеличава максимално радостта от дарителството чрез даряване заедно.

Да се извлече максимален ефект от един модел за дарителство чрез истинска и последователна програма за корпоративна социална отговорност е печелившо решение отвсякъде., казва Естер Даниел, Ръководител Маркетинг в Catalyst Global. Ползите надминават радостта от даряването. Когато служителите участват в организирана дарителска програма, е налице процес на повишаване ангажираността на екипа.

Събитието започна в шест часа сутринта на 12 декември в Оукланд, Нова Зеландия и приключи 24 по-късно в планината Маунгануи, Нова Зеландия.

Следвайки изгрева на слънцето по целия свят, 52 екипа в 40 държави посрещнаха утрото с вълнуващо търсене на съкровища, по време на което екипите се състезаваха с времето и един срещу друг, за да се справят с колкото може повече предизвикателства на определени контролни точки.

Предизвикателствата включваха фото и видео задачи, въпроси и логически задачи. Всяка задача бе свързана с определен B1G1 проект, а екипите можеха да избират кой проект да подкрепят след края на всяка задача.

Резултатите от събитието са подкрепа на различни инициативи в държави като Тайланд, Бангладеш, Малайзия, Индия, Молдова, Непал, Малави, Кения, и Перу. Това включва предоставяне на храна, лекарства и образование на групи в риск, засаждане на дървета, осигуряване на шевни машини на жени, на пилета на семейства, изграждане на напоителни системи в села, както и много други подобни каузи.

Имаше награди в три категории, като крайният отбор-победител бе този на Ирландия. Индия спечели в категорията партньор, а Дубай – в категорията най-голям поет ангажимент. И трите отбора дариха спечеленото обратно на проекти на B1G1.

Освен това, всички участващи отбори теглиха жребий за спечелване на едно място за техен служител за участие в предстоящо проучвателно пътуване в Камбоджа на B1G1. Team Up Events от Нова Зеландия бяха избрани за партньора победител. Компанията обяви, че Джоана Хол ще представлява фирмата и Catalyst Global в Камбоджа през януари. Това е много подходяща награда за човек, който в университета е специализирал Азиатски науки с фокус върху Югоизточна Азия и по-специално Камбоджа.

Вълнувам се и съм горда да бъда посланик на мрежата Catalyst Team Building в това пътуване. Благодаря на вас, Catalyst Global, за тази възможност, каза Хол и добави: Шансът да видиш промяната и резултата от усилия на мрежата на Catalyst Global е една изключителна награда!

Освен че бе дарителска акция, събитието Go Give също така сближи още повече партньорите от мрежата на Catalyst Global и направи най-добрите тиймбилдинг експерти в света по-силни от всякога.

Всички истории от клиенти