Go Team - Go Give

Забавлявайте се, докато дарявате

1 - 3 часа
На закрито и на открито
Съревнование и сътрудничество
8 - Неограничен

Описание на програмата

С помощта на таблет и приложението Go Team, екипите разглеждат и избират проект, за който да направят дарение. Уникалното приложение „следвай стрелката“ на Go Team насочва екипите към избраната точка. Когато я достигнат, участниците обединяват усилия за справяне със запожени в навигационната система предизвикателства, които включват въпроси, загадъчни указания, фото мисии и задачи за време. Успехът води до подпомагане на избрания проект. След това екипът поема към следващата дестинация и следващото предизвикателство.

През целия процес докато екипите минават през тази невероятна надпревара, в реално време са налични актуализации, обратна връзка и информация за броя спечелени точки. През това време всеки екип се наблюдава от "щаба" като може да получи бонус мисии на ключови места. Платформата на Go Team се съобразява с всички способности и видове терен. Участниците в програмата могат да се изправят пред предизвикателството да обхождат оживени места, да вървят по черни пътища, в горски площи или дори през водни обекти.

Приложенията на Go Team - Go Give са изключително разнообразни – ангажиране и моривиране на екипи, обучения, представяния на нови продукти, маркетинг събития и промоции, получаване на обратна връзка.

Научете повече за мястото, където се провежда фирмената Ви конференция, забавлявайте се и повишете ангажираността екипа си, докато променяте съдби на планетата.

Резултати за развитието на екипа

Програмата Go Team - Go Give предоставя поле за приятелска надпревара между екипите, като същевременно насърчава сътрудничеството между цялата група, тъй като участниците работят за обща цел – дават подкрепа на нуждаещи се социални групи.

Идеи за корпоративна социална отговорност

Представете си, че всеки път, когато участвате в тиймбилдинг събитие, някое гладно дете получава храна ... или някой някъде получава животоспасяваща глътка вода ... или някой посажда дръвче ...

B1G1 е благотворителна организация с мисия да създаде свят, в който повече хора се подкрепят взаимно. За разлика от обикновените благотворителни инициативи, B1G1 помага на малки и средни фирми в постигането на повече социално въздействие като „вгражда“ дарителски дейности в ежедневните им бизнес операции, и така пише уникални „Истории на дарителството“. Всяка бизнес транзакция (и в крайна сметка, ежедневна дейност) може да променя съдби дори и със само 1 цент.

Go Team - Go Give се интегрира безпроблемно в благотворителните проекти на B1G1. Преди събитието ние Ви помагаме при избора на проекти на B1G1, които да подкрепи вашият екип, и – в зависимост от желаните резултати – разработваме маршрут и серия предизвикателства, които съответстват на Вашите желания.

Related Testimonial

Играта Go Give наистина ни хареса – забавлявахме се и се смяхме много. Помогна ни взаимно да опознаем силните си страни, което е страхотно, а най-хубавото е възможността за обща благотворителност. Горещо препоръчвам Go Give.