Грандиозно отбелязване на годишнината на Orchestrate!

Публикувано на 11.05.2010 г. от Mark Davenport

Събитието беше организирано във връзка с Eventia (Асоциацията на събитийната индустрия) и се състоя в световноизвестната зала Barbican, домът на лондонския симфоничен оркестър. Вечерта даде възможност на клиенти и организатори лично да изживеят Orchestrate!

Това уникално занимание използва симфоничния оркестър като метафора на работното място, давайки възможност на немузиканти да се докоснат до истински инструменти, диригент и специално композирано музикално произведение.

Искам да споделя колко приятно и вълнуващо беше събитието в Barbican миналата вечер. Да съм част от него бе наистина невероятно преживяване. Аз самата съм музикант и мисля, че начинът, по който събрахте група от най-различни хора без никакъв музикален опит и ги научихте да изпълняват музика заедно за толкова кратко време, е наистина фантастичен. При планирането на бъдещи тиймбилдинг събития за BT, със сигурност ще имам предвид тази програма.

Judith Weekes, Business Support Manager, BT

Вечерта беше изумителен успех и екипът зад​ Orchestrate! отлично показа как тази завладяваща програма ангажира участниците и вдъхва живот на вдъхновяващи фирмени ценности.
Izania Downie, Изпълнителен директор на Eventia
Всички истории от клиенти