CSI Space Odyssey

Забавна виртуална тиймбилдинг игра

1 - 1.5 часа
На закрито
Съревнование
6 - Неограничен

Описание на програмата

Играта CSI Space Odyssey води участниците на загадъчно криминално приключение в изоставен космически кораб. Атрактивният графичен дизайн на играта и загадките в стил escape room гарантират активното участие на всички играчи през цялото време. Водени от приложението, екипите съчетават уменията на членовете на колектива и преминават през последователни нива на играта, за да разгадаят доказателствата. Всяко ниво отключва 3D анимации, разкриващи неизследвани части на кораба, нови въпроси и свързани с тях загадки. Постоянната комуникация е от критично важно значение, тъй като екипите разгадават улики под формата на онлайн досиета, анимирани видеоклипове и словесни загадки. Споделеното наблюдение помага на екипите да напредват в разрешаването на загадката. Часовникът тиктака, необходима е тотална ангажираност, за да победи един екип!

Резултати за развитието на екипа

CSI Space Odyssey развива лидерски умения и умения за работа в екип под натиска на надпреварата и времето. Замислена за колективи, работещи от различни места, играта CSI Space Odyssey създава усещане за принадлежност към екипа и работата чрез забавно и запомнящо се преживяване. В тази увлекателна игра участниците подобряват т. нар. „меки“ умения, необходими при работа от разстояние. За да успеят, членовете на екипа трябва да бъдат наблюдателни и внимателни, и да търсят ясна и кратка комуникация. Внимателното изслушване на другите участници е задължително условие за разкриване на престъплението. В хода на играта състезателният дух работи за пълното ангажиране в задачата на всички членове на екипа.

Contact Us

remote teams

Дейност за дистанционни екипи

Тази дейност е предназначена за хора, които работят от разстояние. Вашият екип може да работи от вкъщи, в различни регионални офиси или в различни държави! Харесвате темата, но искате да се изпълни на живо или в хибриден вариант? Свържете се с нас, за да разберете как можем да персонализираме това изживяване за вашия екип.

web or app


Дистанционни тиймбилдинг програми в уеб браузър или в проложение