Escape the Mob - Online

Интерактивна забавна ескейп игра, специално създадена за дистанционни екипи

1 - 1.5 часа
На закрито
Съревнование и сътрудничество
4 - Неограничен

Описание на програмата

Използвайки платформа за онлайн конференции, Escape the Mob започва със загадъчен видеоклип, който съобщава на екипите, че са забъркани в перфектния обир. Екипите имат ограничен период от време, за да разяснят историята си и да определят точното време, в което са били на всяко място в нощта на грабежа.

След първоначален онлайн инструктаж от фасилитатора, приложението Go Team превежда екипите през поредица от предизвикателства; разнообразие от снимки, видеоклипове, криптирани въпроси и гатанки, които ще им дадат улики за най-доброто разгадаване на обира. Предизвикателствата са в стил ескейп стая, включително шифри, размяна на символи с алфа пъзели, търсене на обекти в изображения, гатанки, идентификация на шаблони, мистериозни звуци и други! Екипите печелят точки за верни отговори. Печелившият екип е този с най-много точки, но също така има споделено веселие, тъй като в крайна сметка всички трябва да си сътрудничат, за да изчистят името си.

Резултати за развитието на екипа

Escape the Mob е сплотяваща и ангажираща екипна активност. Екипите имат ограничен период от време, конкурентни и разнообразни предизвикателства, включително снимка, видео, идентификация на образи, мистериозни звуци и театрални изпълнения - всеки екип трябва да комбинира различните умения на хората в него и всички заедно да разработят творчески решения, за да разгадаят мистерията. Сътрудничеството идва в последния момент, за да бъде разбит окончателния код и участниците да избягат от мафията!

Contact Us