Give Backpack

Обединете екипа си, като помогнете на по-малко щастливите.

1 - 3 часа
На закрито
Сътрудничество
8 - Неограничен

Описание на програмата

Give Backpack е CSR тиймбилдинг дейност, в която екипите изпълняват различни увлекателни предизвикателства, за да напълнят раница за бездомните. Забавните, увлекателни и понякога предизвикателни задачи се дават на всеки отбор чрез таблет. Отборите въвеждат отговорите си, включително снимки и видеоклипове на своите подвизи. При успешно завършване на предизвикателствата отборите се награждават с предмети, с които да напълнят раниците си. Артикулите включват храни с дълъг срок на годност и тоалетни принадлежности. Оформлението и практичността на раницата са ключови; отборите трябва да отговарят на критериите, посочени в началото на програмата. Печелившият отбор се съобщава, след като раниците са готови. Той получава допълнително дарение за достойна за B1G1 кауза. Напълнените раници се даряват на местен приют за бездомни.


Резултати за развитието на екипа

Give Backpack е възможност да обедините екипа си, като помогнете на тези с по-малко късмет. Тази програма насърчава творческото мислене и решаването на проблеми. Чрез даването личният морал се повишава, а в екипа се развива чувство на гордост и принадлежност. Give Backpack се основава на подпомагането на нуждаещите се, като същевременно гарантира, че групата ще се радва на значимо, споделено изживяване, което ще остане с тях дълго след като програмата приключи.


Идеи за корпоративна социална отговорност

Раници, създадени от екипите по време на Give Backpack се раздават на бездомните чрез местна благотворителна организация.


Препоръки от клиенти

,,Беше толкова приятно да видим ентусиазма на екипа на KFC. Огромни благодарности, че ни избрахте като благотворителна организация - не само раниците бяха прекрасно дарение, но и докосването до нашата работа беше наистина полезно. Ще се радваме да работим отново с вас.

Jaz Smith
BA (Hons), DipCouns, MACA, JP

Contact Us