Paint A Part

Споделено тържество чрез колективно създаване на произведение на изкуството.

30 минути - 1 час
На закрито
Съревнование
4 - Неограничен

Описание на програмата

Играта Paint A Part ще разпали скритите творчески умения на екипа, ще накара хората за малко да оставят технологиите и да се отпуснат. Участниците получават арт комплект и предварително нарисувано платно, което означава нещо за тях в личен план. След като приключат с работата по своето произведение, художниците присъстват на забавно, интерактивно тематично творческо събитие онлайн, което включва екипни цветни творения, любопитни факти и така важния финал с елемент „покажи и разкажи“. Готовите картини могат да се изложат като отделни творби, да се поставят на групова виртуална дъска или да се окачат в коридора на офиса, в стил, подобен на прочутите консерви с доматена супа Campbell на Анди Уорхол.

Резултати за развитието на екипа

Paint A Part предоставя на екипите и служителите възможност да се свържат отново, независимо дали са работили от вкъщи или просто са се оказали откъснати от другите. Играта насърчава само-осъзнаването и провокира участниците да разберат и видят нещата от гледната точка на другите членове на екипа. Елементът „покажи и разкажи“ разкрива много допирни точки между хората и може да даде началото на разговори, които продължават за цял живот.

Идеи за корпоративна социална отговорност

Готовото произведение на изкуството може да дарите на благотворителна организация.

remote teams


Remote Team Activity

This activity has been designed for people who work remotely. Your team may be working from home, in different regional office locations or in different countries! Love the theme but want a face to face or hybrid solution? Get in touch to find out how we can customise this experience for your team.

Contact Us