StreetBeat

Енергична улична карнавална музика

1 - 2 часа
На закрито и на открито
Сътрудничество
30 - Неограничен

Описание на програмата

В Street Beat участниците подготвят собствен пъстър и енергичен уличен карнавал само за 90 минути! Разделени на групи, те изследват звуците, които могат да се извлекат от инструменти като кофи за боклук, тръби и метли, както и визуалния ефект на предпазната екипировка като жилетки и каски. Когато се съберат, екипите се учат да работят като един и да „свирят“ съгласувано и хармонично.

Разнообразните динамични и ободряващи изпълнения ясно показват как отделните групи тълкуват, изразяват и постигат успеха по различен начин.

Резултати за развитието на екипа

Отборите разполагат с малко време и ограничени ресурси, ето защо от тях се изисква усилена, сплотена работа и цялата творческа енергия, на която са способни, за да подготвят незабравим спектакъл. Играта ги стимулира да действат като екип, за да постигнат една обща цел.

Идеи за корпоративна социална отговорност

С употребата на елементарни отпадъчни предмети за инструменти Street Beat практически демонстрира как ненужните вещи могат да се използват отново или да намерят различно приложение. Развийте идеята и помолете участниците да донесат за събитието рециклирани материали.

Related Testimonial

Ехаа! Какъв удивителен ефект! Всички участваха и прекараха страхотно. Зареждаща и ободряваща игра с важен фокус върху устойчивостта.