Survival!

Стимулиращо предизвикателство за изкуството на оцеляването

3 - 8 часа
На открито
Съревнование
10 - Неограничен

Описание на програмата

Създадена за максимум 25 човека, програмата поставя участниците в непозната обстановка сред природата. Те се включват в различни дейности, в които усвояват умения за оцеляване в тази среда. Задачите включват търсене на храна, разпознаване на растения, сърдечен масаж и изкуствено дишане, първа помощ, спускане с въже, ходене по високи въжета, сглобяване на импровизирана носилка, палене на огън, правене на подслон, поставяне на капани, риболов, температурен контрол и др.

Уменията за оцеляване са нужни на екипите още с пристигане на мястото. Когато постепенно способностите им нараснат и те установят своята идентичност и организация, духът сред редиците се вдига! Включват се и сложни сценарии, които правят преживяването по-интересно и вълнуващо и добавят основния елемент за сплотяването на екипа – ЗАБАВЛЕНИЕТО!

Резултати за развитието на екипа

Survival! Извежда участниците от обичайната им среда и ги предизвиква да усвоят нови умения. Далеч от комфорта на дома си, те трябва бързо да изградят чувство на доверие и зависимост. За да действат в синхрон, е нужно да уважават съотборниците си и да оценяват техния начин на работа. Успехът на определени задачи изисква отговорност и доверие.

Средата е контролирана и дейностите, макар и не винаги лесни, са подбрани така, че всеки да се включи и да ги завърши с усещане за лично постижение. Преди да проведем играта, ще обсъдим с Вас кои са най-подходящите места и активности, съобразени с участниците, както и очакваните резултати.

Request a Quote