The Curio Show

Пътуване в миналото и бъдещето

1 - 2 часа
На закрито
Съревнование
12 - Неограничен

Описание на програмата

Потопени в един любопитен свят на архаични предмети, екипите са принудени да прибягват до догадки и блъфиране. Играта Curio Show е форма на елегантно забавление, което неизменно потапя екипите в обсъждане и създава лека и позитивна атмосфера. Далеч от скучния свят на чинии, вази и мебели, в играта се разиграва колекция от различни предмети - от интригуващи до откровено странни. Простичките въпроси провокират оживена дискусия по отношение на предметите и много смях от догадките за тяхното предназначение.

Резултати за развитието на екипа

Програмата Curio Show е идеално средство за създаване на контакти, стимулира общуването и разказването на истории с остроумия и чувство за хумор. Създава приятна и позитивна атмосфера. По интересен и интригуващ начин Curio Show концентрира вниманието, насърчава интелекта и дедуктивното мислене, и оставя трайни спомени и връзки.

Related Testimonial

Очарователно преживяване! The Curio Show беше точно това изискано вечерно занимание, което търсехме за вечерята по време на конференцията ни. Предразположи всички да си общуват.

Avon

Contact Us