Time Bound

Композиции от скулптори в човешки размери

1 - 2 часа
На закрито и на открито
Сътрудничество
8 - Неограничен

Описание на програмата

Мислете, опаковайте, смейте се и създавайте! Можете да направите всякакви инсталации! Програмата Time Bound притежава наистина гъвкава и адаптивна концепция, която обединява в едно творчески и физически елементи и разкрепостено въображение.

С помощта на прости материали, екипите конструират части на човешкото тяло и предмети в реален размер. След това частите се свързват в обща конструкция. Крайният резултат може да бъде в безброй различни форми, благодарение на което Time Bound се адаптира според темата и целите на съответното събитие.

След като е готова, инсталацията може да бъде поставена и заснета на публично място, което разширява възможностите за приложение на Time Bound .

Защо Time Bound?

Time Bound дава възможност участниците да почувстват и осмислят корпоративните послания по близък до тях начин. Освобождава ги от ежедневната им рутина чрез смеха и радостта при изпълнението на тази изненадваща задача.

Точно както предполага и името ѝ, програмата Time Bound буквално свързва хората в едно цяло.

Резултати за развитието на екипа

Time Bound е споделено преживяване, по време на което смехът се лее постоянно. Непринудената атмосфера на играта позволява на участниците да развихрят творческото си въображение. Екипите трябва да си сътрудничат и да комуникират ефективно помежду си, за да постигнат успешен краен резултат. Екипите могат да се състоят от служители от всички нива в йерархията на компанията, което подпомага свободното общуване между различни по ранг колеги, като всички участват в това весело сетивно събитие. Точно както подсказва името, Time Bound буквално свързва хората.

Благодарим ви още веднъж за професионално организираното тиймбилдинг събитие, което всички харесаха толкова много!

Deloitte

Request a Quote