Whisky Wisdom

Какво е уискито?

30 минути - 1 час
На закрито
Съревнование
8 - Неограничен

Описание на програмата

Марк Твен е казал: „По много от всичко не е добре, но твърде много добро уиски едва стига“

Whisky Wisdom предлага една вечер на забавление, която поставя на изпитание дедуктивните ви способности в отпускаща приятелска атмосфера.

Whisky Wisdom е идеалният завършек на вашата конференция, който обединява тиймбилдинга и неформалното общуване с колеги. Насладете се на обогатяващи разговори, лек елемент на конкуренция и шотове уиски.

Уискито има богати и разнообразни аромати, повече отколкото всяка друга дестилирана напитка. Всяка държава традиционно произвежда собствен тип уиски, но дори и при него има удивително разнообразие от видове, между които човек да избира. Какво зърно се използва, как се дестилира и в какви бъчви се слага напитката, за да старее, правят вкуса на всяко уиски различен. Уискито е приключение. Whisky Wisdom ви приканва да се насладите и да изследвате неговото разнообразие.

След кратко въведение екипите получават указания и кутия с различни аромати. Създадената атмосфера е забавна и предразполага към проява на чувство за хумор. В края на сесията се изявява групата, която първа правилно определи вкусовите профили на някои от най-популярните марки уиски по света.

Помиришете…

С помощта на лентата с ароматите определяте вида на мострите, които сте получили. Тази задача бързо се превръща в забавна дискусия, в която екипът се събира и единодушно определя кое какво е.

Какво е уискито??

След серия от дегустации на аромати и вкусове е време познавачите на алкохол да направят първите предположения за видовете уиски. Сравнявате отговори, обсъждате помежду си и се оставяте да бъдете отведени до последния кръг.

Наздраве на победителите!

Предайте окончателните си отговори и се присъединете към още приятелски разговори, докато резултатите се обработват. Съвместната работа се възнаграждава и всички се наслаждават на новите си знания.

И помнете, както е казал Джордж Бърнард Шоу „Уискито е течно слънце“.

Резултати за развитието на екипа

Приобщете екипа си при взимане на бързи и информирани решения и в изкуството да убеждавате чрез силата на словото и езика на тялото. Тази весела, сближаваща игра ще накара отборите да се отпуснат и забавляват, докато слушат мненията на останалите и обмислят и разискват своите становища, за да вземат колективно решение.

Request a Quote