Break Out Bingo

Онлайн енерджайзър за приобщаване на дистанционно работещи служители

20 минути - 1 час
На закрито
Сътрудничество
10 - Неограничен

Описание на програмата

След като изтеглят нашето обучително приложение, участниците са готови да влязат в играта чрез платформа за видео-конферентни срещи. Опитен водещ посреща участниците и ги разделя във виртуални стаи на малки групи. В първия кръг на играта всеки задава по един въпрос от виртуалната си бинго карта. Тези „изскачащи“ въпроси разкриват забавни факти, успехи в работата или интригуващи лични постижения за съответния участник.

Имената (отговорите) се въвеждат в интерактивното приложение. Всеки играч може да спечели точки от въпросите, като така се поддържа конкурентна, но приобщаваща атмосфера. Само три минути по-късно участници влизат в нови групи и процесът започва отново. След втория кръг всички се връщат в първоначалната си група, заредени с енергия и нетърпеливи да споделят последните си открития. В следващите кръгове всички се събират отново в различни групи и напредват до момента, когато са готови да извикат БИНГО!

Резултати за развитието на екипа

Началото на повечето онлайн срещи често е неловко, особено когато не всички участници се познават. Един предразполагащ енърджайзър, воден от опитен водещ, може да помогне на вашата аудитория да се почувства по-спокойна и по-отворена да участва активно в работния процес. Breakout Bingo е освежаваща онлайн сесия, която със сигурност ще свърже членовете на групата от самото начало на работната среща.

Добрите взаимоотношения са от съществено значение за всички организации, а добре работещите екипи са ценен актив за всяка организация. Breakout Bingo насърчава хората да се опознаят на лично ниво, дори когато работят от различни места. Познаването на общите неща, които свързват служителите, подобряването на комуникативните им умения и търсенето на начини за дигитално забавление е от съществено значение за мотивирането на екипите, които работят от разстояние.

Contact Us

remote teams

Дейност за дистанционни екипи

Тази дейност е предназначена за хора, които работят от разстояние. Вашият екип може да работи от вкъщи, в различни регионални офиси или в различни държави! Харесвате темата, но искате да се изпълни на живо или в хибриден вариант? Свържете се с нас, за да разберете как можем да персонализираме това изживяване за вашия екип.

web or app


Дистанционни тиймбилдинг програми в уеб браузър или в проложение