Building A Dream

Направете колело, зарадвайте дете

2 - 3 часа
На закрито и на открито
Сътрудничество
24 - 200

Описание на програмата

Отборите активно решават задачи и предизвикателства и така „печелят“ инструменти и велосипедни части за отбора си. Когато съберат достатъчно ресурси, се стремят да измислят начин на сглобяване, така че за ограничено време да произведат различни велосипеди. Съблюдават се стриктни изисквания за качеството и се провеждат официални инспекции за неговия контрол.

С наближаване на финала, екипите носят велосипедите до стартовата линия и подготвят кратка реклама, с която да представят продукта си на другите отбори, които са техни клиенти.

Резултати за развитието на екипа

Изключително отборно събитие, оставящо трайни спомени и незабравими поуки. Екипите се научават да преминават от състезание с другите отбори към сътрудничество – споделят инструменти, екипировка, добри практики, експертни знания и ресурси, като заедно се стремят да произведат възможно най-голям брой велосипеди с наличните ресурси.

Идеи за корпоративна социална отговорност

Завършените велосипеди се подаряват на избран дом за деца, за радост на получателите и удовлетворение на екипа.

Препоръки от клиенти

Нашите служители бързо усетиха ефективността на играта. Те дадоха всичко от себе си, за да се справят отлично за ограничено време. На лицата им имаше широки усмивки, защото знаеха колко много постигат.

AIA Group

Contact Us