CSI

Бъдете детективи в увлекателна криминална загадка

2 - 3 часа
На закрито и на открито
Съревнование и сътрудничество
12 - 300

Описание на програмата

Crime Solvers International (CSI) превръща екипите в детективи, които трябва да разрешат сложен криминален случай. На детективските екипи се задава автентичен криминален сценарий. Това е много повече от забавна и мистериозна криминална история. Разследващите убийството са затрупани от голямо количество информация, която идва по различни канали. Обаждания от телефон 112, видео записи от мястото на престъплението, записи на интервюта със заподозрени, снимки, протоколи от аутопсии, стенографски доклади, съдебномедицински експертизи объркват и подвеждат детективите. Само ако пресеят и анализират цялата информация, биха могли да се справят с разрешаването на случая. За да успеят, детективите трябва да работят добре в екип при анализиране на променящите се обстоятелства на фона на растящо напрежение и все по-кратки срокове.

Резултати за развитието на екипа

Умението да обясниш и способността за слушаш са ключът към успеха. И, разбира се, способността да се вземат решения на базата на натрупана информация, която може да не е пълна и достатъчна - точно както се случва в един работен процес.

Related Testimonial

Crime Solvers International беше оригинално, запомнящо се и весело събитие. Признателни сме на Catalyst и защото успяха да приспособят играта към нашата разнородна група и направиха така, че всеки да се чувства съпричастен и част от екипа.

Mihaela Ionita
Xerox Romania

Request a Quote