Final Furlong - Онлайн

Изживейте всички вълнения, интриги и трепети от конни надбягвания

30 минути - 1 час
На закрито
Съревнование
1 - Неограничен

Описание на програмата

Играта Final Furlong е забавно виртуално преживяване, което обединява членовете на екипа с помощта на нашето уникално интерактивно мобилно приложение. Приложението позволява на екипите да се свързват от всяко място и да се наслаждават на трепета от конните надбягвания. След кратък брифинг на платформа за видео-конференции, всички са поканени да се запознаят с ръководството за залагания и да правят залози. След това започват конните надбягвания, които се излъчват на живо чрез видео-конферентна връзка, така че всички заедно изживяваме задушевната и вълнуваща атмосфера на конните състезания.

За още повече динамика и енергия сме предвидили и модно шоу „По коридора“. Преживяването завършва с едно последно състезание, което ускорява пулса на всеки участник, независимо къде се намира!

Резултати за развитието на екипа

Играта позволява на участниците да изпитат цялото вълнение от конните надбягвания, без да напускат работното си място, без значение къде е то, като в същото време поддържат връзката с колегите си. Онлайн версията на Final Furlong вдъхва нов живот на стратегическото мислене, приятелската конкуренция, творческия пламък и единството. Чрез това изключително забавно съвместно преживяване екипите създават и укрепват отлични работни взаимоотношения.

Тази забавна програма може да се проведе като награда на дистанционно работещ екип за тяхната упорита работа в продължение на седмици, месеци или години. Играта има силно приобщаващ формат, който подобрява екипната работа и стратегическото мислене, както при истинските конни надбягвания. Екипите работят заедно и генерират стратегии за най-добри залози като така лека-полека се впускат в приятелска конкуренция. Това завладяващо виртуално състезателно преживяване стимулира мотивацията и духа на екипа и подобрява сплотеността.

remote teams

Дейност за дистанционни екипи

Тази дейност е предназначена за хора, които работят от разстояние. Вашият екип може да работи от вкъщи, в различни регионални офиси или в различни държави! Харесвате темата, но искате да се изпълни на живо или в хибриден вариант? Свържете се с нас, за да разберете как можем да персонализираме това изживяване за вашия екип.

web or app


Дистанционни тиймбилдинг програми в уеб браузър или в проложение