Flat Out Sleigh Ride

Екипите конструират шейни

1 - 2 часа
На закрито и на открито
Съревнование
20 - Неограничен

Описание на програмата

Sleigh Ride е програма, в която участниците работят по проект за изработване на голяма шейна, а защо не и шейната на самия Дядо Коледа!

Всеки екип дава своя принос в общото усилие, за да превърне плоскостите от картон в идеално изработена шейна, теглена от човешки елени.

За успеха са нужни внимателно планиране, добро разпределение на работата и ролите в екипа, желание за успех и добро настроение.

Шейните са готови, когато имат и собствен облик.

Играта завършва със състезание или парад, в които екипите демонстрират еленската си енергия и необикновените си умения пред колегите си.

Sleigh Ride е весело преживяване, което насърчава добрината между колегите, находчивостта, сътрудничеството и добронамерената конкуренция.

Резултати за развитието на екипа

Flat Out Sleigh Ride е забавно и незабравимо споделено преживяване, което провокира най-доброто у хората и насърчава находчивостта, сътрудничеството и добронамерения състезателен дух. Играта тества уменията за общуване, взаимопомощ и креативност на отборите, които трябва да построят най-хубавата шейна за Дядо Коледа. Това е прекрасен начин да сплотите екипа си на коледно парти или събитие за края на годината.

Идеи за корпоративна социална отговорност

Може да добавите и играчки, които да се опаковат като част от играта. Играчките се използват в състезанието за шейни, а в последствие могат да се дарят на благотворителни организации за деца.

Related Testimonial

Коледните фирмени партита могат да крият рискове, но ние от самото начало бяхме в добри ръце с тази уникална, запомняща се, празнична игра. Чувствахме се невероятно!