Funk the Junk

Звучи оркестър с инструменти от отпадъчни материяли

1 - 1.5 часа
На закрито и на открито
Сътрудничество
25 - 60

Описание на програмата

Прогнозирането на бъдещето е съществено за съвременните бизнес стратегии. Funk the Junk насърчава участниците да преосмислят границите на възможното и невъзможното при ограничени ресурси.

Надграждайки вече познатия тиймбилдинг формат с барабани „Дръм сешън“, Funk the Junk предлага свеж подход с професионално настроени инструменти от „отпадъци“.

Ще бъдете удивени от развихреното колективно творчество и създаването на един неповторим оркестър. Участниците изживяват градацията - импровизация – композиране – дирижиране.

Това всеобхватно и енергизиращо събитие предлага равностойна среда за обучение за всеки. Има инструменти за различни типове характер: за интроверта, за хедониста, за мъдреца и за откровения чудак. Каквито и да са типажите в групата, те създават красива и емоционална музика чрез магически измислените инструменти, като Мелодични резервоари, Джапанкофони, Съзвучни сирени, Пожарникарски звънци.

Мислете извън шаблона и наблюдавайте как колегите ви в смях и забавления създават предизвикателни и небивали звукови усещания.

Резултати за развитието на екипа

Funk the Junk разгръща творческата изява и усещане за общ фокус, като разчита на взаимното сътрудничество в групата, споделената визия и позитивното отношение.

Идеи за корпоративна социална отговорност

Въпреки че инструментите не се изработват от самите участници, Funk the Junk съзнателно е позициониран да носи усещане за рециклиране на ресурсите и изважда на преден план „зелените“ ценности.

Related Testimonial

Невероятен начин да се създава музика с отпадъчни материали. Супер забавна игра, която демонстрира и колко изобретателно може да е рециклирането.