Global Innovation Game

Иновации и изобретателност

45 минути - 2 часа
На закрито
Съревнование и сътрудничество
18 - Неограничен

Описание на програмата

Творческият мисловен процес протича през няколко фази: Организиране, Изобретяване, Конкурс, Инвестиране.

Резултати за развитието на екипа

Вдъхновена от поколението Y, програмата Global Innovation Game е разработена поради необходимостта човек за малко да остави настрана технологичните устройства, които ползва постоянно. Играта връща участниците обратно към базовите модели на мислене и творчество. Поощрява откритото говорене и генерирането на новаторски идеи без помощта на интернет търсачки, презентации и екрани. Global Innovation Game е забавно преживяване, което насърчава креативността и възнаграждава най-иновативните.

Препоръки от клиенти

За нас беше истинско удоволствие да проведем сесия с Dave и екипа. Програмата Global Innovation Game е не само забавна и зареждаща, но и наистина ни помогна да мислим и работим по различни начини и като част от малки отбори. Върнахме се към обичайните си задължения с мотивация, ентусиазъм и нестандартно мислене!

Shauna Callagy
Coyne Research

together apartОт разстояние - Хибридно - От различни локации

Тази тиймбилдинг дейност е предназначена за екипи на живо, отдалечени, хибридни и такива на различни места. Ако вашият екип работи от вкъщи, в различни регионални офиси или в различни държави, попитайте ни за отдалечената или хибридната версия на тази дейност. Свържете се, за да разберете как можем да персонализираме това изживяване за вашия екип.

Contact Us

Team Assessment Tool Logo

Team Assessment Tool

Отличен инструмент за дебрив след екипно събитие. Завършете го с Team Assessment Tool в нашата създадена специално за целта апликация, за да акцентирате върху ползите и обучението за хората си. Въпросите и твърденията могат да бъдат направени специално за вашите цели, за да има дългосрочни резултати и да имате измерими ползи Team Assessment Tool. Ефектът е - екипът ви се преживява като едно цяло, стимулира личностното израстване на отделните хора и повишава ефективността на общото представяне.