Go Remote

Забавна тиймбилдинг активност за дистанционни екипи

30 минути - 1.5 часа
На закрито
Съревнование и сътрудничество
6 - Неограничен

Описание на програмата

В Go Team Remote всеки участник е поканен да влезе в приложението с QR код и получава точни и бързи инструкции от нашите опитни фасилитатори. По време на играта ще изпълнявате забавни предизвикателства за екипа, включително викторини, видео и фото предизвикателства в рамките на определен период от време, като за някои от тях ще използвате прости предмети от домакинството си. Задачите могат да бъдат напълно персонализирани. Можете да изберете да изпълните кратко забавно занимание или да включите активности, които ще реализират по-дълбоки резултати от обучението.

Резултати за развитието на екипа

Силата на програмата Go Remote е в нейната гъвкавост. Задачите могат да бъдат създадени така, че да отговарят на желаните от Вас резултати - кратък енерджайзър или програма за обучение и развитие. Можете също така да изберете начина, по който екипите работят и се свързват. Хората могат да работят самостоятелно и да се съберат в края на играта, за да обсъдят какво са научили. А могат да работят в екип, който сътрудничи и обменя информация чрез приложението докато се състезава с останалите екипи. Конкретните задачи могат да изискват сътрудничество с един или повече други участници, хора, с които никога досега не са работили. Опциите са безгранични.

Contact Us

remote teams

Дейност за дистанционни екипи

Тази дейност е предназначена за хора, които работят от разстояние. Вашият екип може да работи от вкъщи, в различни регионални офиси или в различни държави! Харесвате темата, но искате да се изпълни на живо или в хибриден вариант? Свържете се с нас, за да разберете как можем да персонализираме това изживяване за вашия екип.

web or app


Дистанционни тиймбилдинг програми в уеб браузър или в проложение