Hotshots

Градско фото предизвикателство с Go Team

1 - 4 часа
На открито
Съревнование
10 - Неограничен

Описание на програмата

В Hotshots екипите тръгват по улиците на избрания от Вас град, носейки таблет с приложението Go Team, което ги ръководи към всяка локация и задача. Изборът на фотографски предизвикателства е безкраен – от изписване на името на компанията само с тела и убеждаването на случайни минувачи да опитат нов сладолед до театрално представление на централния площад. Отборите трябва да направят снимки като доказателство, че са изпълнили задачата, след което се отправят към следващата. Могат да се добавят и загадки, с които участниците да научават интересни факти за града.

Екипите трябва да мислят в движение и да се движат светкавично, за да се справят с предизвикателствата и да занесат снимките си обратно в базата преди крайния срок. Там се изчислява общия резултат, а снимките се представят, така че всеки да се чувства съпричастен към приключенията на другите отбори.

Резултати за развитието на екипа

В това динамично фотографско търсене на съкровища участниците обикалят града и изпълняват редица задачи, които подлагат на тест ключовите бизнес умения за лидерство, креативност, стратегия и управление на времето. За да постигнат целите си и да победят конкуренцията, е задължително да работят в екип.

Hotshots е перфектен начин за опознаване на града. Това е незабравимо и вълнуващо тиймбилдинг преживяване, чудесно за Вашата следваща конференция или корпоративен ден извън офиса!

Като организатори оценяваме високо, че програмата беше организирана така, че отговаряше на изискванията ни. От една страна беше забавен начин да опознаем мястото. Но по-важното беше, че успяхме да се фокусираме едновременно върху значението на ефективната комуникация, креативното мислене, изграждането на стратегия и управление на времето.

GlaxoSmithKline

Request a Quote