Need 4 Speed

Превъзходна игра за подобряване на ефективността

1 - 2 часа
На закрито
Съревнование и сътрудничество
10 - Неограничен

Описание на програмата

Играта Need for Speed е катализатор, който активира участниците да оценят и подобрят представянето си.

Изправени пред купчина автомобилни части, екипите трябва да действат светкавично и да сглобят серия концептуални автомобили за възможно най-кратко време. Оптимизирането на работните процеси е от критично значение за успеха. Екипите са предизвикани да предложат високо ефективни поточни линии и да съкратят до минимум сроковете на сглобяване. Напрежението нараства допълнително, когато участниците разберат, че всяка кола си има собствен дизайн и допълнителни екстри. Променените обстоятелства ги карат да търсят още решения в движение.

Освен времето и качеството е важно. Крайният резултат – седан или джип, трябва да отговаря на очакванията на клиентите. Бързината се възнаграждава, но дори и най-малката грешка може да свали екипа надолу в класацията.

В процеса на играта знанията се увеличават и вниманието се измества към споделяне на най-добрите практики. Целта е постигане на най-добрия резултат. Окончателните времена на групите се сравняват с най-добрите постижения на предишни участници в програмата.

Need for Speed е отлична платформа за фокусиране върху подобряване на работните процеси. На финала има място за подробен дебриф или дискусия. Предимството на интерактивната игра, е че гарантира приповдигната емоционална атмосфера, която подпомага възприемането на направените изводи. Любопитният дизайн на моделите на колите със сигурност ще зарадва детето, което се крие във всеки участник.

Резултати за развитието на екипа

Играта е създадена, за да отговори на потребностите за трениране на нагласите за оптимизиране на процесите и ускоряване на времето, необходимо за изпълнение на задачите. Екипите се насърчават да проучват и прилагат най-добрите практики за това. Need for Speed показва по ясен начин как процесите могат да се подобрят, ако се приложи последователна методология и всички в екипа се включат активно в промените.

Искам само да Ви кажа Благодаря за фантастичната сутрин – получавам невероятни коментари от всички, които взеха участие. От организираните игри бяха извлечени много добри поуки. С нетърпение очаквам отново да работим с Вас и в бъдеще!

McDonalds

Request a Quote