The Phoenix Project

Игра за търсене на птицата Феникс за хибридни екипи

1 - 1.5 часа
На закрито и на открито
Съревнование и сътрудничество
4 - Неограничен

Описание на програмата

Играта The Phoenix Project е хибридно тиймбилдинг събитие, което позволява на участници на терен да си сътрудничат с колеги, които работят дистанционно. Екипите работят заедно за откриване и минаване през серия контролно-пропускателни пунктове като в процеса откриват 12 златни пера и намират местоположението на гнездото на Феникса. Участниците на терен изпълняват ролята на „Ловци“ и следват GPS приложение. Участниците от офиса или работещите от вкъщи колеги са „Събирачите“, които се справят с предизвикателствата на контролните точки „на екран“. Успехите разкриват улики, неуспехите може да изискват допълнителни инвестиции на ресурси. Само като действа съвместно, екипът може да завърши пътуването и да спечели точки. Гъвкавите екипи, които могат бързо да се адаптират към различни обстоятелства и да общуват успешно, независимо от ситуацията или ролята, със сигурност ще спечелят играта!

Резултати за развитието на екипа

The Phoenix Project е забавно и увлекателно преживяване. За да успеят, членовете на екипа трябва да разработят гъвкава стратегия за сътрудничество, която да използва най-добре реалните и виртуалните дадености на екипа. За ефективното събиране и споделяне на информация е необходима добра екипна динамика и правилно избиране на ролите. Времето е ограничено. Разбирането на това как да се спечелят възможно най-много точки без да се пропуска нито едно от златните пера, изисква ясна комуникация и сътрудничество. Phoenix Project е идеалната програма за свързване на служители, работещи в разпръснат офис.

together apartОт разстояние - Хибридно - От различни локации

Тази тиймбилдинг дейност е предназначена за екипи на живо, отдалечени, хибридни и такива на различни места. Ако вашият екип работи от вкъщи, в различни регионални офиси или в различни държави, попитайте ни за отдалечената или хибридната версия на тази дейност. Свържете се, за да разберете как можем да персонализираме това изживяване за вашия екип.