The Phoenix Project

Игра за търсене на птицата Феникс за хибридни екипи

1 - 1.5 часа
На закрито и на открито
Съревнование и сътрудничество
4 - Неограничен

Описание на програмата

Играта The Phoenix Project е хибридно тиймбилдинг събитие, което позволява на участници на терен да си сътрудничат с колеги, които работят дистанционно. Екипите работят заедно за откриване и минаване през серия контролно-пропускателни пунктове като в процеса откриват 12 златни пера и намират местоположението на гнездото на Феникса. Участниците на терен изпълняват ролята на „Ловци“ и следват GPS приложение. Участниците от офиса или работещите от вкъщи колеги са „Събирачите“, които се справят с предизвикателствата на контролните точки „на екран“. Успехите разкриват улики, неуспехите може да изискват допълнителни инвестиции на ресурси. Само като действа съвместно, екипът може да завърши пътуването и да спечели точки. Гъвкавите екипи, които могат бързо да се адаптират към различни обстоятелства и да общуват успешно, независимо от ситуацията или ролята, със сигурност ще спечелят играта!

Резултати за развитието на екипа

The Phoenix Project е забавно и увлекателно преживяване. За да успеят, членовете на екипа трябва да разработят гъвкава стратегия за сътрудничество, която да използва най-добре реалните и виртуалните дадености на екипа. За ефективното събиране и споделяне на информация е необходима добра екипна динамика и правилно избиране на ролите. Времето е ограничено. Разбирането на това как да се спечелят възможно най-много точки без да се пропуска нито едно от златните пера, изисква ясна комуникация и сътрудничество. Phoenix Project е идеалната програма за свързване на служители, работещи в разпръснат офис.

physical distancing

Физическа Дистанция

Тази тиймбилдинг активност може да бъде пригодена така, че да се придържа към указанията за физическо дистанциране. Ние модифицираме програмата, за да избегнем материали, които се предават между участниците. Избягва се всичко, до което човек обикновено се приближава! Нашите квалифицирани фасилитатори ще насочват участниците през цялото преживяване, като гарантират, че освен спазването на протокола за социално дистанциране, всеки участник е ангажиран и се наслаждава на приятно екипно преживяване. Свържете се с нас, за да разберете как можем да персонализираме това изживяване и да спазим нужната физическа дистанция между участниците.

Contact Us