Rat Trap

Изградете поредица от движещи се механизми

1 - 2 часа
На закрито
Сътрудничество
10 - Неограничен

Описание на програмата

Представете си серия от големи конструкции, които, поставени в правилната последователност, отключват невероятна верижна реакция от събития, при която всяко устройство задейства следващото по находчив начин.

Ако екипите са свършили добре работата си, последната конструкция сработва  и... мишката е в капана!  Не буквално, разбира се.

Rat Trap е тиймбилдинг програма, в която екипите работят съвместно, преследвайки обща цел.

Вместо да следват предварителни указания, екипите разчитат на собствената си съобразителност и  изобретателност, за да се ориентират кое къде отива  и кой какво прави. Това означава, че крайният резултат е чисто отражение на техните усилия, находчивост и комуникация.

Характерната особеност на Rat Trap е, че екипите трябва да гледат по-общата картина на проекта, тъй като всяка конструкция трябва да се построи по правилния начин и да се постави на правилното място, за да заработи всичко както трябва.

Крайният резултат, който в началото на играта е само зала пълна с разни неща, неизменно вдъхновява участниците и им демонстрира на какво са способни, когато работят екипно и използват нестандартно мислене.

Резултати за развитието на екипа

Изпълнението на всеки отделен елемент трябва да бъде изработен идеално, защото е конструктивно свързан с елементите на другите екипи и е нужен, за да се  постигне общата цел. Работата в кратки срокове означава, че добрата комуникация между екипите е от ключово значение за безпроблемното сглобяване на крайния продукт, което води до успех в един ефектен финал.

Предизвикателството беше вдъхновяващо и подобри взаимодействието между отделните екипи. Адекватното фасилитиране по време на играта превърна Rat Trap в интересно и забавно преживяване, което беше прието отлично от всички участници.

Symantec

Request a Quote