We Can Do

Енергизираща карате игра

10 - 30 минути
На закрито и на открито
Сътрудничество
10 - Неограничен

Описание на програмата

Това вдъхновяващо въведение е идеален енерджайзър и кратка кардио тренировка. Основан на карате и специално създаден за корпоративни събития енърджайзър. Каратето подобрява общото състояние на организма, като в същото време подпомага увереността и самочувствието. Тренировката We Can Do активира сетивата и подобрява концентрацията. Това е чудесно тонизиращо средство за повишаване на вниманието и концентрацията на участниците.

Хайде

Под вещото ръководство на водещия, екипът усвоява кихон – основните техники на каратето. Това също е ключ за овладяване на нагласата и начина на мислене на индивида.

Въведението включва дихателно упражнение за създаване на хармония между ума и тялото. Следва серия разтегателни упражнения за освобождаване от стреса и подобряване на гъвкавостта. Полезни инструменти за самопомощ, които участниците могат да ползват и на работното място.

След това участниците усвояват лесни пози и движения с ръце. Техниките кихон подчертават значението на концентрацията и бързата реакция, като в същото време носят наслада от доброто представяне.

Релаксация

Играта завършва с кратка медитация и успокояване на пулса. Участниците са освежени и готови за следващата дискусия, която ги очаква.

Резултати за развитието на екипа

С помощта на техники за дишане, физически и умствени упражнения, We Can Do помага на участниците да подобрят концентрацията си, да се заредят с енергия и да се освободят от стреса и неприятностите от деня. Заниманието е подходящо за хора на всякаква възраст и за почти всяка по численост група. То е уникална, тонизираща и запомняща се игра за начало или почивка на Вашата конференция.

Request a Quote