the unifying power of music

Crescendo: елегантност и стил според графика и бюджета Ви

Публикувано на 13.05.2018 г. от Guy Baker

Crescendo може да превърне Вашия екип в истински струнен оркестър за по-малко от час. Да, възможно е!

Под ръководството на двама професионални учители, участниците получават цигулки и виоли и се учат да свирят уникална композиция, създадена специално за това тиймбилдинг занимание. Дори и да не са запознати с инструментите, само след час всички заедно (с помощта на съпровод) ще създават красива музика. Гарантираме за това!

Как се роди тази идея?

Ето какво сподели директорът на Catalyst Global Mark Davenport:

През 2006 г. създадохме своята първа иновативна тиймбилдинг програма с класическа музика Orchestrate. Оттогава много утвърдени компании участваха в това предизвикателство. То пожъна огромен успех по целия свят и стана любимо на клиентите ни.
С годините осъзнахме, че много фирми искат да участват в активност с класическа музика, но времето и бюджетът не им позволяват да включат Orchestrate в програмата си. Ето защо създадохме Crescendo. Crescendo е алтернатива на достъпна цена и може лесно да се вмести в натоварен конферентен график. Провежда се само в една стая, затова не са нужни допълнителни помещения.

Catalyst вече предлага две забележителни тиймбилдинг събития с класическа музика, качествени инструменти и гарантирани резултати. Кликнете долу, за да разберете повече за тези възхитителни и уникални тиймбилдинг програми:

Crescendo Orchestrate!

Guy Baker

Учредителен директор на Catalyst Global

Guy създава и развива тиймбилдинг концепции, след което се заема да убеди света в тяхната ефективност.

Всички статии

Препоръчваме Ви да прочетете