Crescendo

Зазвучавате като оркестър само за час!

30 минути - 2 часа
На закрито
Сътрудничество
16 - Неограничен

Описание на програмата

Crescendo е адаптация на популярната по света тиймбилдинг програма Orchestrate на Catalyst Global. За Crescendo се нуждаете от една зала и един час.

Разработен е уникален подход, който дава впечатляващи резултати, дори когато участниците нямат никакъв музикантски опит. Всеки получава класически струнен инструмент - цигулка или виола. По специално разработен модел участниците разучават частите от произведението, което ще изпълняват. Класическата музикалната творба е адаптирана за целта. На финала, под съпровод, оркестровите секции свирят в синхрон прекрасна музика и звучат като истински струнен оркестър.

Защо Crescendo?

Много екипи са претоварени в офиса и са настигнати от стреса на всекидневните дейности. Най-честите причини са свързани с недостатъчно добра комуникация или липса на удовлетворение. Crescendo е илюстрация как тези фактори могат да се преодолеят.

Crescendo създава свежа, комфортна и творческа атмосфера на взаимодействие и чувство за удовлетворение.

Crescendo е елегантна програма, която може да бъде фокусът на едно събитие или да се проведе в интервала между две части на конференцията. Възможно е да се случи преди или след вечеря, като специален комплимент към делегатите.

Свържете се с нас, ние с удоволствие ще обсъдим с Вас как най-добре можем да впишем Crescendo в програмата на Вашето корпоративно събитие.

Резултати за развитието на екипа

Малко са хората, способни да се научат да свирят класическа музика за по-малко от час. Но екип от хора, които работят в синергия, може да постигне това. В бързо променящите се бизнес обстоятелства е жизненоважно членовете на екипа да успяват да се адаптират бързо; да приспособяват своите умения и роли, за да бъдат ефективни и успешни. Crescendo постига повече от това, защото впечатлява самите участници какво могат да постигнат за кратко време, без да поставят сами граници на своите възможности.

Related Testimonial

Благодарим за Crescendo! Незабравимо преживяване и страхотен спомен от честването на годишнината на компанията ни!

Merck, България

Contact Us

Team Assessment Tool Logo

Team Assessment Tool

This product is ideally suited to a guided post-event debrief. To enhance the learning and make this activity even more meaningful conclude your experience with our unique purpose-built app. A customised debrief using Team Assessment Tool will bring lasting results and quantifiable returns, fostering team cohesion, individual personal growth, skills development, and thereby driving performance. Find Out More