The infinite loop

Влезте в света на Виртуалната Реалност с най-новата Тиймбилдинг Програма

Публикувано на 14.04.2019 г. от Jonathan Hazley

Тиймбилдингът винаги е бил необходима част от създаването на положителна работна среда. От насърчаването на служителите да работят добре заедно, за да научат и разберат силните и слабите страни на другите, до това да се гарантира, че всички са добре подкрепени на работното място, има много ползи. Тиймбилдингът може да се използва за насърчаване на комуникацията, подобряване на управлението на времето и укрепване на връзките между хората, тъй като те се съревновават или си сътрудничат, за да победят противниковите отбори.

networking team building

Защо Тиймбилдинг?

Тиймбилдингът насърчава участието и може да помогне на новите служители да преодолеят бариерите, осигурявайки по-спокойна среда за общуване и сътрудничене.

Въпреки това, когато се опитвате да насърчите неохотен член на екипа да вземе участие в тиймбилдинга, често ще откриете, че той е фокусиран върху негативните аспекти, като например отделянето на време в напрегнат ден да участва в социални дейности. Тъй като тиймбилдингът е отличен метод за създаване на по-добра комуникация в екипа ви, е добра идея да говорите с персонала си, преди да организирате екипна работа. Попитайте за предпочитана дата или време за провеждане на събитието и обсъдете дали времето трябва да бъде оставено настрана, за да могат хората да наваксат първо работата.As team building is an excellent method of building better communication within your team, it’s a good idea to talk to your staff before arranging a team building occasion. Попитайте за предпочитана дата или време за провеждане на събитието и оставете време, за да могат хората да наваксат с работата.

В случай, че датата и часът са фиксирани поради външни причини, опитайте се да включите екипа си по други начини. Например, можете да изпратите идеи за събития или вдъхновение за възможностите за тиймбилдинг и да накарате екипите да гласуват за това, в което най-много биха искали да участват.

Доброто общуване започва между мениджмънта и подчинените. След като това бъде установено, ще имате повече подкрепа за организиране на тиймбилдинг събитие с всички служители.

Flat out F1

Направете Тиймбилдинга Вълнуващ

Вместо да се върнете към традиционните тиймбилдинг програми, вашето събитие трябва да развълнува служителите ви. В идеалния случай тя трябва да бъде нещо ново или различно - както и да включва изключително важният състезателен дух!

Съвременният тиймбилдинг прави това възможно. Например изграждането на състезателни превозни средства, включително състезателен автомобил F1 и лодка за регати или пък да научите целия си екип да свири заедно като оркестър или дори да победи времето и да избяга от редица трудни ситуации, в днешно време тиймбилдинг програмите са неограничени.

Тиймбилдингът трябва да е вълнуващ! Когато споменете за предстоящ тиймбилдинг пред своите служители, реакцията им трябва да е развълнувано бъбрене в очакване на интересното събитие. Ако вместо това чуете въздишки, може би трябва да смените подхода си към тиймбилдинга. По този начин ще покажете, че мнението на всеки от екипа ви има значение, дори като дадете възможност на всички да гласуват за това какъв тиймбилдинг биха искали.

red alert

Технологии в Тиймбилдинга

Тиймбилдингът днес предоставя възможности за технологични предизвикателства, които включват вълнуващи устройства и присподобления.

Програмата Red Alert, е отличен пример за учене чрез игра през технологиите. Всеки отбор получава кутия, съдържаща шест предизвикателни технологични пъзела, които екипите трябва да решат, за да бъде спрян разрушителният компютърен вирус, който съсипва системата. Тъй като всяка кутия в стаята трябва да бъде разгадана, за да завърши задачата, екипите трябва да си помагат помежду си, за да сложат вируса под карантина.

Играта насърчава развитието на умения, включително стратегическо мислене, управление на времето и иновации.

The infinite loop

Следващата стъпка в развитието на Тиймбилдинга

Каним Ви да влезете с нас в света на Виртуалната Реалност.

Тиймбилдингът програмата с Виртуалната Реалност дава възможност на служителите да влязат в нов свят, дигитален свят, където правилата на реалния свят вече не се прилагат. Разработени са игри за виртуална реалност, които ви позволяват да летите, да рисувате в 3D, да стоите на върха на света или дори да ви транспортира в бъдещето - потенциалът наистина е неограничен.

Това е бъдещето в Тиймбилдинга и вашите служители със сигурност ще са развулнувани да имат възможността да влязат във виртуална реалност.

The infinite loop

The Infinite Loop – Тиймбилдинг във Виртуална Реалност

The Infinite Loop е нашата най- нова тиймбилдинг програма за виртуална реалност и е фантастичен начин да насърчите както личните, така и екипните умения в няколко области, включително комуникация, сътрудничество, управление на конфликти, стратегическо мислене, ангажираност и управление на времето.

Хората са разделени на екипи от хакери с бели шапки, на които е възложена супер-тайна мисия, която включва скокове между реалния свят и виртуалния свят, за да спаси човек, който се е озовал в капана на виртуалната реалност.

Екипите се състезават помежду си и могат да видят до къде са стигнали останалите екипи на основния екран.

The infinite loop

Запазете своето следващо Тиймбилдинг Събитие

Ако служителите ви никога не са пробвали да влязат във виртуална реалност или ако искате да ги развълнувате за следващия тиймбилдинг, това е събитието, което да си изберете!

Въпреки, че виртуалната реалност става все по-достъпна, някои хора се отказват поради скъпата цена или нуждара от сложни VR системи. Нашият VR тиймбилдинг ивент позволява на екипа ви да използва фантастичен VR софтуеър чрез който може да получите и да доизградите важни умения. While virtual reality is gradually becoming more consumer-friendly, some people are put off by high prices and the need for many VR systems to have an accompanying professional rig. Our VR team building event allows your staff to use some fantastic technological tools while gaining valuable skills and encouraging that all-important personal development.

Ако сме заитригували вас и вашите служители, свържете се с нас.

Jonathan Hazley

Генерален Мениджър в Team Challenge Company

Запален по създаването и предоставянето на уникални тиймбилдинг програми за развитие на екипи из цяла Великобритания.

Всички статии

Препоръчваме Ви да прочетете