BeatBox Rox

Уъркшоп за вокални перкусии

10 минути - 1 час
На закрито
Сътрудничество
10 - Неограничен

Описание на програмата

BeatBox Rox забавлява, тонизира и увлича още от самото начало! Гарантирано - този забавен и смешен енерджайзър вдъхва струя енергия и виталност на всяка програма на конференция, среща или семинар.

Под ръководството на талантливи вокални перкусионисти, делегатите на вашето събитие ще се насладят на преживяването и уменията на нашите талантливи изпълнители. Бийтбокс е изкуството за възпроизвеждане на ударни инструменти, ритмични секции и музикални звуци с помощта на устата, устните, езика, гласа, носната кухина и гърлото.

След едно вдъхновяващо въведение в изкуството на бийтбокса участниците буквално се превръщат в барабани, като участниците внасят свой вокален ефект в общата композиция. BeatBox Rox е идеалната метафора за екип, който работи като едно цяло.

Играта се организира лесно в различни формати. Можем да я реализираме под формата на:

  • 15-минутна игра за разчупване на леда за голям брой делегати
  • Енерджайзър, който да оживи всяка конференция
  • Запомнящо се преживяване за малък семинар
  • 45-минутно занимание за по-елитарна среща
  • Събитие, замислено според специфичните ви изисквания

Какво се случва по време на BeatBox Rox?

Като начало, нашият водещ изпълнява бийтбокс парче на сцената, за да привлече вниманието и впечатли публиката. След това разделяме делегатите на няколко групи. Всяка група заучава няколко бийтбокс елемента. На финала групите участват в едно оглушително общо изпълнение на фона на бек ритми, които спояват изпълнението.

Резултати за развитието на екипа

BeatBox Rox е оригинален, семпъл и ефективен начин да дадете силно начало на всяка конференция. Това заредено с енергия и емоция споделено преживяване създава позитивно отношение, което обединява групата, ободрява участниците и ги подготвя за предстоящите презентации.

Благодарение на гъвкавия си формат, може да се приложи като 30-минутна игра за разчупване на леда при голяма група или като 45-минутен задълбочен уъркшоп за по-отбрани делегати.

Related Testimonial

Тази завладяваща игра плени въображението на целия ни екип, задръжките изчезнаха и всички бяха креативни! Много усмивки и щастливи спомени.

MEDecision

Contact Us