Blockbusters - Онлайн

Създайте филмов трейлър в дистанционния Ви екип

1.5 - 3 часа
На закрито
Съревнование и сътрудничество
4 - Неограничен

Описание на програмата

BlockBusters Онлайн предизвиква участниците да превърнат фирмените бизнес послания, основните ценности или бранда в динамични, вълнуващи филмови трейлъри. След кратък групов брифинг в Zoom, хората Ви се разделят по екипи от 3-5 души. Всеки екип измисля сюжетна линия за своя филм. Създават сценично табло с 6-10 сцени и избират фонова песен. След това екипите заснемат сцените на своите телефони или таблети и ги качват. Нашите редактори ги получават в реално време и под ръководството на екипа сглобяват филми, които ще спечелят Оскар.

Резултати за развитието на екипа

Участниците научават, че при правилния подход физическото разделяне не е пречка за смислено сътрудничество и висококачествен резултат. Всеки екип трябва да използва предварително планиране и експертно изпълнение, за да направи своeто табло за снимки. Участниците излизат от зоната си на комфорт и използват разнообразни способности като актьорско майсторство, писане на сценарии на филми, влизат в разнообразни роли. Всеки човек е отговорен за представянето на своята част и осигуряването на срокове и стандарти за качество. Уменията за комуникация се подобряват, когато всеки си сътрудничи с останалите участници и организаторите на събитието, за да гарантират, че сглобяването на филма им е както желаят.

remote teams

Дейност за дистанционни екипи

Тази дейност е предназначена за хора, които работят от разстояние. Вашият екип може да работи от вкъщи, в различни регионални офиси или в различни държави! Харесвате темата, но искате да се изпълни на живо или в хибриден вариант? Свържете се с нас, за да разберете как можем да персонализираме това изживяване за вашия екип.

web or app


Дистанционни тиймбилдинг програми в уеб браузър или в проложение