Cake Off

Направете и украсете уникална фирмена торта

1.5 - 2 часа
На закрито
Съревнование и сътрудничество
8 - 200

Описание на програмата

На екипите се предоставят основните съставки и материали за оформяне и украсяване на торта. Те преминават през етапите на подготовка, правене и декориране на торти. Задължително условие е да има идея и представяне. Бонус предизвикателствата са за най-амбициозните, които искат да спечелят повече съставки и елементи за украса. Те могат да бъдат решаващи за блестящото представяне на финала. Накрая екипите излагат творенията си и споделят какво ги е вдъхновило. Съдиите определят отбора-победител и присъждат награда за най-хубава торта. Същинският финал може да бъде доста вкусен!

Резултати за развитието на екипа

Cake-off стимулира индивидуалните изяви и екипното сътрудничество, като обединява специфични бизнес цели и фирмени ценности.

Създавайки своите тематични торти, отборите имат свободата да мислят креативно и да се учат да използват съвместните иновации. Удовлетворението от екипното сътворяване на произведение на изкуството е вдъхновяващо и незабравимо за всички.

Бяхме наистина изненадани, че такава на пръв поглед обикновена концепция може да въплъти нашите фирмени ценности и специфичните цели на конференцията. Всички отбори се насладиха на практическото, творческо занимание и всеки участва в направата на вълнуващо разнообразие от торти!

Bayer

Request a Quote